MY DAY 14/4

14.4.2016

Ajattelin taas tehdä tällaisen my day -postauksen! Kuvia napsin pitkin päivää sen, mitä muistin. Let's go!


Nopsu heräsi aamulla 5:40, joten aikaisin starttasi tämä päivä. Mahtavaa on kuitenkin nämä valoisat aamut. Ylempi kuva otettu bussipysäillä kello 6:25. Alempi kuva napattu toimistolla. Näyttää todella huolestuttavasti siltä, että olisin raskaana - en ole :)


Kävin törsäämässä heti aamulla, eli ostin aamupalan töistä. Luonnonjugurttia ja päällä niin paljon kaikkea kun mahtui :) Earl gray -teetä maidolla. Juoma, jota juon aina töissä aamulla.


Lounaaksi eilisen salaatin loppuja sekä rahkaa, johon liittyy dramaattinen tarina. Minä kun en pysty heittämään ruokaa ikinä roskiin. No, tajusin puolessa välin tätä "jälkkärirahkaa" että kello on tosi paljon ja mun on pakko juosta kollegan kyytiin ja lähteä palaveriin. Huomenna olen vapaalla. Mitä teen rahkalle?? Oli pakko.. hiljaisuus.. heittää loput roskiin. En tiedä miten pääsen tästä yli. 

Ruokalukemisena (jota sitten en ehtinyt tekemään) oli ammatillisesti järkevä Kauppalehti Optio ja i-ha-na eilen postissa saapunut kirja, josta NIIN tulen kertomaan teille vielä myöhemmin. Tarkoitus oli selata molempia, päädyin lukemaan vain kirjaa. Sen mitä siis ehdin ennen pikalähtöä. 


Iltapäivällä kävi hauskasti, kun olin varautunut olemaan Tikkurilassa palaverissa kahteen asti, mutta se loppuikin jo yhdeltä. Ehdin siis kotiin välipalalle ja vähäksi aikaa tekemään töitä, ennen Nopsun hakua päiväkodista.
Kotona hetken aikaa leikkejä, iltaruoka ja sen jälkeen lähdettiin Tanjan sekä Fannin ja Fiian luokse. Tanja on edelliseltä ammatiltaan parturi-kampaaja ja oli lupautunut leikkaamaan Nopsun hiukset. Tässä kohtaa pyydän kiinnittämään huomiota leikkimiskuvan pikkuiseen peikkopoikaan.Ja tässä lopputulos!! Tuli NIIN hieno! Poika näyttää heti pari vuotta vanhemmalta, kun on siisti tukka. Oli myös kiva viettää pari tuntia tuolla kyläilemässä. Onneksi asuu ihania ystäviä lähellä <3


Illan päätteeksi tein jääkaapista löytyneestä munakoisosta ja juustoraasteesta tämmöisiä herkku.. öö.. juttuja ja otin kaveriksi lasin valkoviiniä. Okei, otin kaveriksi myös vielä puoli pakettia keksejä ja pari riviä suklaata. Rankka viikko. Nyt onneksi edessä on viikonloppu - jeee!!! 

Kiitos kun kävit kanssani läpi tämän - aika tavallisen arkipäivän. 
Mukavaa loppuviikkoa ja viikonloppua! 


7 kommenttia:

 1. Kiva postaus <3 ja kivalta kuulostaa päiväsi vaikkakin jouduit kokemaan tuon traumaattisen hetken rahkan kanssa.. hahaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, jep. Kyllä tää tuska alkaa jo helpottaa :) Ja kiva kun luit :)

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus ja kiva kun kävitte :) Nää my day-postaukset on mun suosikkeja. Tein muuten taas sitä sun vinkkaamaa tonnikalakastiketta. voit sit jatkossaki jakaa reseptejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kommentti! Täytyy siis jatkaa näiden tekemistä :) Itsekin kyllä tykkään, koska näistä jää myös kiva muisto arjesta just keväällä 2016 :) Ja hei en ookaan pitkään aikaan tehnyt sitä "Piritan kastiketta"! Täytyypä laittaa listalle.

   Poista
 4. Ihana tää arkinen postaus! Oon niin kade ihmisille jotka ehtii rauhassa istumaan ruokatauolla alas ja nauttia samalla vaikkapa kirjan lukemisesta. Itselläni on välillä niin kiire, että ruoka täytyy huitaista äkkiä naamaan ja takaisin töiden pariin. Lisää tällaisia postauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan joo.. ei ole itsestäänselvyys rauhaisat ruokahetket kyllä kaikille! Oli mullakin töissä välissä semmoinen ehkä vuosi, että söin yleensä koneen äärellä tai jostain jonnekin siirtyessä. Onneksi nyt ei ole sellaista tohinaa. Ja huippua, että nämä postaukset saa kannatusta :) Täytyy pian taas tehdä siis uudelleen :)

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan