MITÄ MIES HALUAA?

14.6.2016
Jep. Kuivausrummun. Sitä täällä jaksettiin vuosia "ruinata". Epäilen syyksi pyykinripustuslaiskuuden sekä yleisen koneviehätyksen. Itse harasin vastaan, sillä eihän-se-meille-mahdu ja maksaa-ihan-hitosti ja kuitenkin-osa-pyykeistä-pitää-kuivata-narulla.

Kuten kuvista voimme päätellä, on muutaman päivän kylpyhuonettamme koristanut tämä härveli. Keksin nimittäin yhtenä iltana, että jos yhden kapean kaapin ottaisi pois ja siirtäisi pesukoneen siihen nurkkaan, niin sitten siihen päälle ehkä menisikin se rumpu. Tämä lause ei pistettä nähnyt, ennen kuin mies oli jo hypännyt rattiin ja huikkasi, että Hobby Hallissa on hyvä tarjous!

No, hyvinhän se mahtui, mutta olihan se alennuksen jälkeenkin mielestäni ihan riittävän kallis sittenkin...


Suurin kysymysmerkki on edelleen tuo viimeinen argumenttini ja siihen kyselenkin teiltä kanssasiskoilta apua. Kun ihan oikeasti lähes jokaisessa (ainakin omassa) vaatekappaleessa on se "rumpukuivaus kielletty" merkki. Whattaf? Mitä siellä sitten kuivataan - sukat??

Jotkut collegehousut tuonne myllyyn uskalsin viskata sekä alushousuja ja sukkia, mutta muut vaatteet kyllä ripustin edelleen. Mies kuivasi vahingossa ne ainoat minun farkut, joihin tällä hetkellä hyvin mahdun - tai siis.. mahduin. Nyt vissiin oikeasti otettava joku kuntokuuri...

Sen kyllä myönnän, että pyyhkeistä tulee aivan super ihanan täydellisen pehmoisia tällä vispilällä! Ai että! Se kyllä tätäkin kuivausrumpuskeptikkoa ilahduttaa :)

Mutta niin, kertokaa? Omia kokemuksia kuivausrummusta! Mitä te sille syötätte ja mitä ette? 


10 kommenttia:

 1. Anonyymi14/6/16

  Meillä on ollut rumpu nyt vuoden ja pois en antaisi. Pyyhkeet ja liinavaatteet menee siellä kaikki. 100% puuvillaa olevat vaatteet kestää rummun luki lapussa mitä tahansa. Mitään printti kuvallista en rummuta. Muutaman lasten t-paidan pilasin ennen kuin uskoin. Kuva menee ryttyyn/sulaa eikä oikene. Myös farkut rummutan ja hyvänä on pysyneet. Sukkia en tosin rummuta. Mä tykkään just sopivista sukista ja jos rummutan ne ne kutistuu liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä vinkki tuo, että ei printtipaitoja koneeseen. Itsellä niitä ei juuri taida olla, mutta pojalla kyllä. Ja voi iik, jos sukat kutistuu! Onneksi toistaiseksi sukat on pysyneet ihan jalan kokoisina :)

   Poista
 2. No nyt on hieno kone!! :) Meillä on rumpu samassa härvelissä pyykinpesukoneen kanssa. Vähän niin kuin 2 in 1.. :) Me ei käytetä sitä kuin äärimmäisessä hätätilanteessa. Minun mielestä vaatteista tulee jotenkin tunkkaisia kun ne kuivattaa koneessa. Mutta minä olenkin minä, ja mieluiten siis kuivattaisin aina pyykit ulkona - siinä vasta ihana tuoksu tuleekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, ulkona kuivattaminen, se se kyllä parasta onkin! Toi kuulostaa kyllä megakätevältä, että tunget vaan likaiset pyykit härveliin ja sieltä tulee hetken päästä puhdasta ja kuivaa ulos. Voisiko se vielä silittää ja viikata ne? Ja vaikka viedä kaappiinkin? :)

   Poista
 3. Mä olen tosi arka käyttämään kuivausrumpua. Pyyhkeille ja lakanoille on pop, mutta muuta en juuri laittaisi. Kaikissa mun vaatteissa on elastaania ja se kärsii rummussa. Meillä on tosi monta kuivaushuonetta meidän kerrostalossa, joten käytän niitä aina pyykkiä kuivatessa. Sieltä saa parissa tunnissa kuivaa muutenkin :) Jos on oikein kiire, niin isken lakanat taloyhtiön kuivausrumpuun. Omaa meillä ei ole.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi15/6/16

  Käytän oikeastaan vain talviaikaan lakanapyykille, jota on hankala kuivattaa sisällä ja ulkona ei ole kuivatuskelejä.

  VastaaPoista
 5. Meillä on kuivauskaappi ja sekin helpottaa arkea älyttömästi! Lapsena äiti käski kuivattaa kaikki lakanat ja pyyhkeet taloyhtiön rummussa mutta muuten se on mulle aika tuntematon kapistus :) ihana kun mies oli innoissaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuivauskaappi on kans varmasti hyvä. Sitä ei meillä kyllä olisi ikipäivänä saanut tungettua :D Ja joo, intoa kyllä piisasi :D

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan