TOUKOKUUN SUOSIKIT

4.6.2016

#1 POLKAN PÄIVITYS


Kävin alkukuusta kampaajalla leikkaamassa polkkaa vähän lyhemmäksi ja laitoin kotona siihen raidat. Olen tykännyt lopputuloksesta tosi paljon! Ensi kerralla saadaan varmasti jo leikattua (ainakin ihan melkein!!) poiskasvatuksessa oleva otsatukka muiden hiuksien kanssa samaan pituuteen! Jee!


#2 PUHELIN


Myönnetään. Puhelimen suhteen oli vähän totuttelua ja on vieläkin, mutta kyllä tuo monessa suhteessa päihittää vanhan Lumian.


#3 UUSI TYÖ


Olen aina pitänyt vähän outoina (ja järjettömän ärsyttävinä) näitä "I love my job" -tyyppejä, mutta nyt valitettavasti kuulun itse samaan jengiin. Työni on kyllä tosi haastavaa myös ja tekemistä tuntuu koko ajan olevan puolet enemmän, kuin mihin aikaa.. mutta on ihan huippu fiilis, kun kaikki työtehtävät on sellaisia, mistä tykkään!


#4 THE LITTLE BOOK OF SKIN CARE


Tämä ihana korealainen ihonhoidon kirja on saanut minut ajattelemaan hieman toisin ihonhoidosta. Ainakaan enää ei tunnu niin puuduttavalta toimenpiteeltä jokailtainen meikin pesu! Jos haluatte, voin tehdä jonkun postauksen tästä kirjasta ja tiivistää olennaisia kohtia! Riittää, kun joku huutaa hep :)


#5 UUSI TAKKI


OMG! Lähdettiin viikonloppuna Hobby Halliin ostamaan meille kuivausrumpua. Jep, se on kuulkaa yksi pitkä tarina se. No, kuitenkin, siellä oli yksi rekki vaatteita huimassa -50% alennuksessa. Ja siellä roikkui minua odottamassa tämä upea Didriksonsin takki. Suomessa kun suurin osa vuodesta on sitä nollasta plus kymppiin -keliä, niin tämä tulee varmasti olemaan todella käytetty. Ihan kamalaa, että viikkoon ei tästä saatu otettua kokovartalokuvaa, joten saatte kärsiä tästä suihkun jälkeen takki päälle -selfiestä :D

Ja arvatkaa mikä parasta? Ei pelkästään se, että sain tämän 130e takin nyt 65 eurolla, vaan se, että mukana ollut äitini maksoi takin. Kiitos rakas äiti!!


* * *

Toukokuun kelit on muuten mainittava yhtenä isona plussana - aivan mahtava kesäkeli koko kuun. Jos joku onnistui pitämään tämän kuun lomana, niin se oli kyllä niin sanottu iso munkki! Toivottavasti kesä jatkuu yhtä lämpimänä ja aurinkoisena :)


ps. kiitos ihanista ja tsemppaavista kommenteista edelliseen postaukseen <3 Kannatti kirjoittaa <3



2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos!! Love it too :) Ja huutoosi tullaan vastaamaan :D Kiitos, sormet syyhysikin jo kirjoittaa aiheesta :D

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan