PIKKUSISKO VAI PIKKUVELI?

21.1.2017
Ensi viikolla se (ehkä) selviää! Vaikka tietenkin rakenneultrassa suurin jännitys on se, että onko vauvalla kaikki hyvin, niin onhan se jotenkin tosi jännää saada tietää, tuleeko minusta kahden pojan äiti vai pääsenkö opettelemaan mitä on olla äiti tytölle. Kumpaa itse toivon? No, tavallaan tyttöä, koska sitten pääsisi kokemaan äiti-tytär -suhteen ja monesti aikuisiällä tyttäret ovat läheisempiä äidin kanssa - varsinkin sitten kun he saavat omia lapsia. Toisaalta poika olisi mahtava, koska sitten Nopsulle olisi oma veli ja kiinnostuksen kohteet kulkisivat ainakin lapsuudessa todennäköisesti samoja ratoja. Ihan käytännön syistä tietenkin olisi helppo siirtää sitten aina vaan pieneksi jääneet vaatteet, polkupyörät ja luistimet sitten aina nuoremmalle.

Tässä hauska listaus jutuista, joilla asiaa voisi tässä vaiheessa (leikkimielisesti) päätellä: 

Oireet - TYTTÖ
Mahan muoto - POIKA
Kiinalainen kalenteri - TYTTÖ
Oma tunne - TYTTÖ / POIKA
vau.fi -testiPOIKA
Vauvan syke - POIKA / TYTTÖ
Linea negra - TYTTÖ
Sormustesti - POIKA

Lisäksi vanhan kanssan höpöhöpöjuttujen mukaan sängyn alla olevien tavaroiden laatu määrittää vauvan sukupuolen. Tiedättehän, kirves ja saha = poika, ompelutarvikkeita = tyttö. No, meillä sängyn alla on printteri, silityslauta, liinavaatteet ja yksi matto plus mahdollisesti korvatulppia ja parittomia sukkia. Että päättele siitä nyt sitten. 


Nopsulta asiaa pari kertaa ollaan kyselty, että olisiko kiva jos tulisi pikkusisko vai että tulisi pikkuveli. Vastaus on usein ollut, että "tulee tyttö eli pikkuVELI!" 

Aikalailla fiftisiksti-tilanteessa siis mennään tiistain ultraan. Toivotaan, että tosiaan siellä vauvalla on kaikki hyvin ja että lisänä suostuu vilauttamaan olemustaan sen verran, että saamme polttelevaan kysymykseen vastauksen. 

Pojalle meillä muuten on todennäköisesti nimi jo valmiina. Tytölle taas ei lainkaan. Kerromme kyllä nimenkin läheisille jo ennen syntymää ja kaikille sitten syntymän jälkeen. En ole kovin hyvä näissä salaisuuksien pitämisissä :) 

Kumpaa te veikkaatte meille saapuvan, tyttö vai poika? 


4 kommenttia:

 1. Voi että, tuo on niin jännää! Me tiedettiin etukäteen vain kolmas, joten odotus oli jännittävää aikaa kahdella ekalla kerralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, mä en ikinä pystyisi vapaaehtoisesti elämään tuollaisessa jännityksessä :D Mutta varmaan kyllä ihan omanlainen fiilis, kun sitten odottaa "vain" vauvaa ja syntymän hetkellä sitten saa tietää, että kumpi tuli :) Tosin, ystäväni odotti ihan varmaa tyttöä aina siihen asti, kun synnytti pojan, että eihän nämä ultratkaan ihan 100% varmoja ole ;)

   Poista
 2. Nää on jänniä hetkiä! Itse olen kummassakin raskaudessa jo "tiennyt" ennen rakenneultraa.. Se on jännää, mutta oma veikkaus on mun kohdalla aina ollut oikein!

  Mutta hei, mä veikkaan että teille ehkä saattaisi tulla tyttö! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopsusta mä olin AIVAN varma, että on tyttö - ja poika tuli. Sulattelin tietoa viikon. Tällä kertaa tunne oli myös, että tyttö (tosin nyt viime aikoina vähän enemmän tuli poikafiilis) ja samoin noi mun pojat toivoi tyttöä. Vähän tässä nyt siis totutellaan ajatukseen kahdesta pojasta, mutta sehän on ihan hyvä yhdistelmä sekin, eikö? :)

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan