VUODEN ALUN KUULUMISIA

12.1.2016


Pieni päivitys välillä siitä, mitä meille kuuluu. Viime viikko oli kunnon pakkasviikko ja katsokaa, mikä lämpötila meillä sisällä! Meidän talossa oli joku pattereiden säätöviikko, eli joka päivä siellä kävi huoltomiehiä säätämässä ja mittaamassa. Homman nimi oli kuitenkin se, että samalla, kun ulkona oli lähes 30 pahimmillaan pakkasta, oli sisällä pahimmillaan 30 lämmintä! Selvä homma, tietenkin otan mielummin sisälle reilusti lämpöä, kuin palelemista, mutta ei tuokaan ollut kiva. Ilma meni niin kuivaksi, että viinirypäleetkin muuttui rasiassa rusinoiksi. Ja mietipä millaista oli pukea tuossa helteessä itselleen ja lapselle päälle sata kerrosta toppavaatetta, että pystyi menemään pihalle..

Ulkona käytiin heti kun pakkanen vähän laski, ja kuinka söpö onkaan tuo pieni pulkassa vedettävä murmeli? Paras kyyti nykyisin hoidosta kotiin. Hoitoon palaaminen joululoman jälkeen meni tosi sujuvasti. Ekan aamun pikkuitkua lukuunottamatta jääminen on mukavaa ja.. kotiin lähteminen kamalaa. Siellä se vaan viihtyy hyvin. Ryhmässä on nyt aloittanut myös muutama uusi lapsi, joista pienin 10 kuukauden ikäinen. Siihen nähden Nopsu varmasti oikeasti on jo ihan iso tyyppi, joka osaa vaikka mitä! Hiphurraa muuten myös sille, että vaippapaketteja ei meidän perheessä tarvitse enää kantaa kaupasta kotiin :) Kaiken hiphurraan tasapainoksi kyllä meillä on meneillään vahva "eiKÄ"-kausi, jossa nimenomaan painotetaan tuota loppua ja jämähdetään paikalleen. Oli kyse sitten syömisestä, pukemisesta, nukkumaanmenosta, kylvystä... Sanomatta selvää, että välillä hie-man ra-sit-ta-vaa.

Näin se meidän arki on lähtenyt joulun pyhien jälkeen rullaamaan! Viikonloppuna nähtiin paljon kavereita; lauantaina aamupäivällä oli kylässä ihanat Boonenit, joilta saatiin taas iso kasa Beniltä pieneksi jäänyttä vaatetta, jee! Illalla nähtiin aina suloista Miloa ja hänen äitiään. Sunnuntaina kävin vielä yksi kurkistamassa erään ystäväni ja hänen perheensä uuden asunnon. He muuttivat Tapanilaan ja se vaikuttaa kyllä ihanalta asuinalueelta!

Olen edelleen ihan fiiliksissä tästä vuodesta! Niin monella ystävällä on jänniä ja upeita toiveita ja suunnitelmia ilmassa; kaksi toivoo uutta työtä, kaksi vauvamahaa, kahdella tulossa häät, kolme muuttanut tai muuttamassa uuteen kotiin, yksi palkkasi personal trainerin ja yksi julkaisee kaksi kirjaa tässä keväällä. Ystävä-käsite tässä hieman laaja :)

Mitä siellä ruudun toisella puolella toivotaan ja haaveillaan tapahtuvan tänä vuonna? Vai onko unelmat salaisuuksia? ;)

ps. viimeinen kuva muuten lainattu ihanalta Kata-ystävältä, joka pelasti viime viikolla meidät, kun Nopsun päiväkoti oli kiinni - ja sekä minulla että isimiehellä töitä. Aivan mahtava kokemus, että tuommoisessa tilanteessa saa apua! Iso kiitos <3 Kuvassa päiväunitauko ;)

5 kommenttia:

 1. EiKÄ!miten mahtavaa Nopsu et ei tarvi enää vaippoja! Hurraa sille :) niin reipas poika <3

  Oot niin positiivinen ja ihana kun aina niin iloitset muidenkin iloista :) aina piristyy kun sun blogia tai päivityksiä lukee. Onneksi pe nähdään,tuntuu et ikuisuus viime kerrasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä meillä on yöllä varalta vaippa, mutta ei sekään ole nyt moneen viikkoon kastunut :) Eihän tämä ihan 100% varmaa peliä vielä ole, mutta hyvä kuitenkin!

   Ja voi kiitos noista kauniista sanoista <3 Mä kans jo odotan perjantaita!

   Poista
 2. Voi onnea vaipattomuudesta! :) Kivoja kuulumisia teillä!

  Oon samaa mieltä kuin Tanja! Olen niin ihanan posittiivinen omassa blogissa ja muiden blogien kommenteissa - ihana olet! Tänne kannattaa tulla aina huonona päivänä kurkkimaan! ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee siis aina paremmalle tuulelle! :D

   Poista
  2. Vooooi!!!! <3 Tämän otan kyllä isona kohteliaisuutena! Varsinkin, kun se tulee tuollaiselta huippubloggaajalta, kuin sinä <3 Aivan superhuippuparasta, jos voi omilla jutuillaan tuoda iloa jonkun toisen elämään!

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan