KEVÄTHAAVEILUA

19.1.2016

Sehän on jo pian helmikuu ja se tarkoittaa vain yhtä asiaa; ON KEVÄT! Niin kauan kuin muistan, kevätkausi on lähtenyt käyntiin heti joulupukin perävalojen poistuessa ulko-ovesta ja viimeistään virallinen kevät alkaa minun synttäreistä. Jotka on pian, tittidii ;)

Ei siis ole piiruakaan liian aikaista haaveilla kevään vaatteista ja hankinnoista. Keräsin tähän omaa moodboardia, mitä haluaisin tänä keväänä päälleni pukea. Som tur är, muutama näistä vaatekappaleista löytyykin jo omasta kaapista! Vihreän huivin ostin alennusmyynneistä ja nuo Vagabondit käytettynä uutta vastaavassa kunnossa. Converset taas sain vuosi sitten synttärilahjaksi.



1. Neon oranssi kynsilakka / China Glaze  2. Vihreä huivi / Stockmann   3. Valkoinen toppi / Odd Molly  4. Tumman sininen jakku / Zalando  5. Tennarit / Converse   6. Keltainen laukku / Ristomatti Ratia  7. Punainen mekko / Zalando  8. Vaalea laukku / Mango  9. Mustat avokkaat / Vagabond 

Mitenkäs tuo meidän keväällä 2,5-vuotias? Mielestäni edelleen on aivan liian kiven takana löytää pojalle iloista ja pirteää vaatetta. Onneksi kuitenkin välillä hyviä hankintoja tulee eteen. Tässä silmää miellyttäviä ja laadukkaita kevään kukkasia pikkupojan vaatekaappiin.


1. Farkut / H&M  - suosin lapselle mukavaa vaatetta, joten joustovyötärö ja stretch kangas on pop.
2. Toppaliivi / H&M - vastaava saatiin ystäviltä <3
3. Lenkkarit / Adidas  - Nopsun jalalle tuntuu tämä olevan hyvin sopiva merkki, joten sitä suositaan. 
4. Reppu / Fjällräven - tämä tuli jo joulupaketista <3 
5. Neulehanskat / Polarn O. Pyret - ei enää kerroshanskoja ja toppamuhkuja, joissa ei saa mistään kiinni! 
6. Kevättakki / Polarn O. Pyret
7. Söpö kevyt pipo / Polarn O. Pyret 

Tosiasiassa edelleen paljon lapsen vaatetta on ostettu käytettynä tai saatu lahjaksi. Todellinen tarve oikeastaan on vain tuolle ulkotakille, ellei viime kesänä Barcelonasta ostettu enää mahdu. Itsehän tietenkin tar-vit-sen nuo kaikki ;)

Sisältääkö teidän keväthaaveilut jotain erityisiä juttuja? Uutta takkia, laukkua tai kenkiä? Houkuttaako kirkkaat värit, pastellisävyt vai maanläheinen värimaailma?

2 kommenttia:

  1. A-murulle pitää ostaa ainakin uusi vk-puku. Viime vuonna hänellä oli IHANA keltainen Reiman takki ja jotain pirteää kaipailisin uudelle välikaudellekin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin, nämä mystiset VK-asiat :) Keltainen laadukas takki kuulostaa ihan täydelliseltä!! Minä elättelen toivoa, että viime keväänä ostettu (silloin) megaiso välikausihaalari menee Nopsulle vielä tänäkin keväänä. Menee se. Toivottavasti. Maksoi nimittäin sikana :D

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan