TUKHOLMAN OSTOKSET

22.5.2016

Ei seepra raidoistaan, eikä Pandamama listoistaan. Tässä Tukholman shoppailut :)

#1 VAATTEET


Äärimmäisen mukavat college housut Hollisterilta. Olen elänyt näissä vapaa-ajan joka minuutin ostamisen jälkeen. Jumppatoppi ja äärimmäisen hyvässä alennuksessa ollut pitkä jakku H&M:ltä.

#2 MEIKIT


Alla olevan kirjan inspiroimana oli pakko mennä hankkimaan tällainen Oil Cleanser. Erittäin hyvä, tykkään! Tämän semi-edullisen version tarjosi Kicks. Sephorasta menin ostamaan nimenomaan tiettyä ripsiväriä, mutta höh ja pöh, ei heillä ollut sitä enää myynnissä! Ostin tämän mahdollisimman lähelle osuvan ja.. no.. tässä on plussat ja miinukset. Plussa: ripsaria voi hyvin kerrostaa ilman, että se paakkuuntuu. Miinukset: eipä tämä ripsistä kovin tuuheita ja pitkiä tee, minkä lisäksi kestävyys on huono. Testaamatta on vielä Sephorasta ostettu kulmaväri, joka on hauskasti ns. applikaattorin päässä, mutta silti puuterimainen. Kädelle testatessa vaikutti oikein hyvältä.

#3 KIRJAT


American Apparelista mukaan tarttui kaksi kirjaa. Koska rakastan kaikkea Korea- ja Japani-juttua, niin tämä alennuksessa ollut kirja korealaisesta ihonhoidosta osui ja upposi. Hauskalta vaikuttaa myös pilke silmäkulmassa kirjoitettu ns. self help kirja.

#4 MUUTA


Åhlensilta uudet aurinkolasit. Nämä peittää ainakin puoli naamaa, mikä on useimpina päivinä täysin vaan loistohomma ;) Pumpulipuikot on aika random ja sarjassamme ehkä TMI, mutta kun kerrankin onnistuin löytämään kapeapäisiä pumpulipuikkoja (kiitos Muji), niin niitä lähti salamana mukaan. Tarve näihin on se, että lapselle kun tulee vaikkua korvaan, niin näillä sen saa kaikista näppärimmin pois! Tiedän, ei näitä saa tunkea korvaan, mutta se, mitä siitä helposti pyyhkäisemällä saa.

Ihan hyvät ostokset, ottaen huomioon, että olimme perillä siis vain pari päivää :)

Sain muuten J:ltä äitienpäivälahjaksi kirjekuoressa Ruotsin kruunuja. Ei ollut osannut keksiä, mitä ostaa ja päätti, että parempi näin. No, en valita :) Sitä rennommin sai nyt tehdä vähän näitä shoppailuja!


2 kommenttia:

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan