LOMAN TARPEESSA

10.7.2016Itkuja ja jatkuvaa päiväunien tarvetta. Sitä on tämä kulunut viikko ollut. Viikolla kohdalle sattui pari pettymystä odotetuissa jutuissa ja ne veti mielen paljon surkeammaksi, kuin olisi pitänyt. Tänään en meinannut mitenkään jaksaa herätä kahdeksan tunnin yöunien jälkeen. Ihmisten facepäivitykset ärsyttää ja oon kateellinen joka toiselle kaverille. Töissä (toivottavasti pomoni ei lue tätä) energiataso ei ole ollut mikään maailman korkein. En ole osannut ajatella olevani loman tarpeessa, sillä juurihan aloitin uudessa työssä, josta tykkään tosi paljon. En minä siitä työstä lomaa kaipaa.

Sitten tajusin, että eihän se uuden työn aloitus kuitenkaan mitään lepäämisen tarpeita nollaa. Takana on todella pitkä talvi, kun kävin töissä ja samaan aikaan hain uusia töitä. Ja uuden työn aloittaminen kuluttaa tuplasti voimia. Plus, että olen nyt tehnyt ensimmäistä kertaa pari kuukautta täyttä viikkoa, jolloin tuntuu, ettei viikonloppuna todella ehdi yhtään mitään.Ei kai siis ihme, että odotan tuota alimmaisessa kuvassa tiistain kohdalla näkyvää asiaa aika innolla! Odotan sitä, ettei koko ajan tarvitse yrittää ja tsempata. Varmistella aikatauluja, panostaa töihin ja samalla hoitaa kotihommat. Yrittää ehtiä liikkua ja levätä. Valmistella polttareita, häitä, katsoa asuntoja, nähdä ystäviä.. survoa tätä kaikkea ihanaa elämää niihin päivän 24 tuntiin :)

En siis voisi olla tyytyväisempi, ettei meillä ole mitään erityisiä lomasuunnitelmia. Ensi viikolla lähdetään torstaina käymään Alavudella Nopsun mumman luona. Siitä seuraava viikko ollaan ihan vaan kotona ja viimeiseksi viikoksi lähdetään Joensuuhun.


Tiedän, että parilla ystävälläni on opettajan monen kuukauden kesälomat ja yksi ystäväni aloitti juuri uuden työn, jossa tosiaan ei yhden yhtä lomapäivää heru vielä pitkään aikaan. Tasan ei käy lomakeijun pöly, mutta koetetaan kaikki ottaa ilo irti niistä runsaista tai vähäisistä vapaahetkistä, kun voi olla vaan ja hengitellä rauhassa raikasta kesäilmaa. Ja syödä vaikka sitten sen iltapuuron parvekkeella, kuten kuvasta näkyy, että meillä tänään tehtiin :)


4 kommenttia:

 1. Olet tosiaan lomasi ansainnut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Onneksi lomalle sisältyy tänä vuonna jotain erityisen ihanaa tapahtumaa!

   Poista
 2. Ihanaa lomaa sulle :)

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan