OOT NIIN IHANA - JA KUN SE ON NIIN IHANA!

10.3.2017


On muutamia brändejä, jotka kolahtavat kerralla ihan täysillä. Oot niin ihana on sellainen. Pidän tosi paljon visuaalisesti kauniista asioista ja tyylikkäästä designista. Se, mikä kenellekin on tyylikästä, vaihtelee tietysti, mutta omasta näkökulmastani tästä ei vauva-ajan graafinen ilme enää paljon parane.

Oot niin ihana on myös rakennettu alusta asti yhteisöllisyyteen perustuen. Idean äiti on graafikko, joka inspiroitui tekemään ihan uudenlaista vauvakirjaa. Yksin toimiessaan hän pian kuitenkin huomasi yhteisöllisyydessä piilevän voimavaran - sitä kautta muotoutui ihan uudenlainen vauvakirja, jossa on lisättäviä välilehtiä ja se on suunniteltu sopimaan mahdollisimman moneen käteen. Tyttö- ja poikavauvan äidille. Sinkkuäidille tai perinteisen perheen mamalle. 


Oot niin ihana -perheeseen on syntynyt myös pikkusisarus - neuvolakortin kuoret. Bongasin kyseiset kuoret ystäväni blogista jo varmaan vuosi sitten ja ihastuin heti. Miksi ihmeessä kukaan ei aiemmin ole ajatellut tehdä kivoja kuoria neuvolakortille? Neuvolasta saa jonkun mainoskuoren, joka ehkä palvelee tarkoitustaan, mutta ei herätä ainakaan mitään mukavia tuntemuksia. 

Joulun alla sainkin upean yllätyspaketin, sillä Suvi oli aivan täytenä yllätyksenä lähettänyt minulle postissa nämä neuvolakortin kuoret! Koska elämä siunasi meitä tällä masussa kasvavalla pikkuveljellä, oli vain ja ainoastaan täydellistä, että Oot niin ihanalta yhteistyössä saamassani paketissa oli myös toiset neuvolakortin kuoret. Ja kuulkaa varta vasten kävin ostamassa vanhanaikaisen dymon, jolla sain poikien nimet kirjoitettua korttikuorien päälle. Ne on nyt niin ihanat, että pidän niitä kirjahyllyssä esillä! Huomatkaa kerrassaan ovelasti tulppaanilla sensuroitu vauvan nimi ;) Vauvakirja sisältää monia erilaisia sivuja, joille voi täyttää muistoja odotusajasta kouluikään asti. Ja tässä monelle yritykselle malliesimerkki yhteisöllisestä toiminnasta ja asiakaspalvelusta. Oot niin ihanan nettisivuilta voi tulostaa lisäsivuja kirjaan ja kun yhteisö esimerkiksi toivoi tietynlaista "hammassivua" nykyisen kirjassa olevan tilalle, sehän ilmaantui tulostettaviin osiin! Kovin kustannustehokasta tuotannon kannalta - kovin ihastuttavaa asiakastyytyväisyyden kannalta. 

Voin lämmöllä suositella tätä vauvakirjaa. Mikä parasta, kirja saapuu tukevassa ja kauniissa pahvilaatikossa, joten kirjan oheen voi säilöä haluamiaan kuvia tai papereita vauva-ajalta. 

Oot niin ihana -vauvakirjan sekä muita tuotteita voit tilata täältä

Sosiaaliseen mediaan kun isket #ootniinihana, niin johan instagram laulaa visuaalista linnunlaulua. Ja miksi ei, onhan tämä kerrassaan IHANA brändi 💜


Yhteistyössä Oot niin ihana

4 kommenttia:

 1. Tämä on ihan ehdottomasti ihanin vauvakirja minkä olen saanut hyppysiini! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja kyllä!! Täytyy tässä viikonloppuna jo täyttää tuota odotukseen liittyvää sivua :)

   Poista
 2. Tämä kirja oli pakko ostaa raskaana olevalle pikkusiskollekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin :) Ihanaa, että teille tulee tuplaten vauvantuoksua nyt sitten ihan lähipiiriin <3

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan