UUSI IHANA IPANAINEN - LAPSIPERHEEN UNELMAKAUPPA

2.3.2017Ennen kuin pääsemme asiaan, haluatteko vähän draamaa? Siis paino sanalla vähän, mutta raskaana olevalle maailma (taas) romahti tiistaina. Olin saanut kutsun tutustumaan uusiin Ipanaisen tiloihin päivää ennen keskiviikon avajaisia. Jeeee!!!! Niin, se päivä oli tiistai. Ja tajusin puolilta päivin, että olin laittanut tuon aamupäivän tapahtuman vahingossa kalenteriini KESKIVIIKOLLE!! Lähes itku kurkussa soitin super ihanalle Ipanaisen Elsalle ja hän lupasi, että voin tulla keskiviikkona tutustumaan tiloihin ja tapaamaan häntä. Huh!

Ipanainen on yhdistelmä lastenvaatteiden kirpparia, lastentarvikkeiden myymälää ja kantovälineiden erikoisliikettä. Lisäksi Ipanaisesta voi vuokrata kantovälineitä sekä siellä järjestetään erilaisia kursseja. Ipanaisen inspiroivan tarinan voit lukea muuten täältä. Vanhat toimitilat kasvavalle toiminnalle kävivät pieneksi ja uudet tilat löytyivät Hakaniemestä, aivan sillan kupeesta. Ja voi pojat tosiaan tuota sijaintia! Paikalle on todella helppo tulla millä tahansa kulkuvälineellä ja näkyvät kahteen suuntaan olevat isot, kauniisti teipatut näyteikkunat varmistavat sekä valon liikkeessä sisällä, että liikkeen näkymisen ulospäin. Nappivalinta, etten sanoisi!Kauniit tilat ja ihastuttavaa designia 


Varoitan jo tässä kohtaa, että nyt puskee sen luokan kehuja ja ylistyssanoja, että jollekin saattaa iskeä epäilys, onko käteeni isketty satasen seteli. Ei, vaan aidosti ja oikeasti olen todella vaikuttunut sekä Ipanaisen konseptista että uusista upeista tiloista. Eikä vähiten kolahtanut se, että Ipanaisen värit ovat mintunvihreä ja roosa - kas kun sattui olemaan lempivärini :) 

Uusissa tiloissa on totuttuun tapaan lastenvaatteiden ja tavaroiden kirpputori. Eikä mikä tahansa kirpputori. Jos sinäkin (kuten minäkin) olet vähän vastahakoinen penkomaan kirppareilla sotkuisia vaatekasoja - suosittelen pistäytymään täällä. Vaatteet ovat silitettyjä, kauniisti koon mukaan henkareihin ripustettuja. On todella helppoa ja mukavaa tehdä löytöjä. Onnistuu vaikka kiireemmälläkin aikataululla (tai vauvan vaatiessa huomiota vieressä).

Ipanaisen tilat kieltämättä ovat sellaiset, että näen jo itseni parkkeeraavan sinne kokonaisiksi aamupäiviksi vauvan kanssa. Viihtyminen on otettu esimerkillisesti huomioon. Keittiössä on tarjolla teetä ja kahvia. Pientä maksua vastaan voi ostaa pillimehuja ja vauvanruokaa. Sohvalle voi rauhassa istahtaa imettämään tai syöttämään pullosta maitoa vauvalle. Vessoja on kaksi ja ne ovat sekä tilavia että tyylikään suloisesti sisustettuja.
Taaperoille ja pienille lapsille on tietenkin leikkinurkkaus, joka sekin on harkitusti sijoitettu niin, että siihen näkee hyvin joka puolelta myymälää.

Lisäksi on vielä viihtyisä koulutustila, jossa tullaan järjestämään monenlaisia kursseja lapsiperheen arkeen liittyen. Voisin nyt jo ilmoittautua tuonne "Mindfulnessia vanhemmille" ja "Kärsivällisyyttä sisarusten kanssa" -kursseille ;)

Ja ne ihanat lastentarvikkeet 


Kantaminen on edelleen kantava (anteeksi, oli pakko :) teema Ipanaisessa. Kantovälineitä löytyy liinoista reppuihin ja lisäksi tarjolla on myös esimerkiksi kantamiseen sopivia takkeja. Mutta ei hätää, jos et ole (niinkuin en minäkään) aivan liian fanaattinen lapsen kantaja, ei Ipanainen käännytä rattailla paikalle saapuvaa ovelta pois. Itseasiassa, rattaat saa tuoda myymälään sisälle, mistä iso plussa. Myynnissä on myös erilaisia vaunutarvikkeita, joten vähemmänkin "hippiäitit" uskaltavat kyllä tulla sisälle.
Myymälässä on lastentarvikkeita laidasta laitaan. Yksi iso osa-alue on syömiseen liittyvät jutut ja niissä valikoima onkin laaja ja laadukas. Tarvitsetko silikonisia korkkeja smoothie-pusseihin, lasisia tuttipulloja, pöytään liimautuvia lautasia, lentokoneen mallisia lusikoita... täältä löytyy ne kaikki. Ostin muuten itse vauvalle Lifefactoryn lasisen tuttipullon :)Nopsulle kova juttu varmasti olisi tämä "pyöräkauppa". Menopelejä voi ihastelun lisäksi testata itse ja pohtia avuliaan henkilökunnan kanssa juuri sopivan mallin ja koon. Luulempa, että suuntaan siis seuraavan kerran tänne pienen tulevan pyörähirmun kanssa. 

Hengästyttääkö jo? Minua ainakin :)

Nyt en voi sanoa muuta, kuin että suurella sydämellä suosittelen tutustumaan Ipanaisen uuteen myymälään. Erityinen maininta vielä lämminhenkiselle ja asiantuntevalle palvelulle, ihastuttavalle graafiselle ilmeelle myymälän sisustuksessa, väljille käytäville sekä selvästi kaikessa näkyvälle aidosti asiakaslähtöiselle ajattelulle 💛

Onko Ipanainen sinulle jo entuudestaan tuttu ja/tai oletko ajatellut mennä tutustumaan uuteen liikkeeseen? 


Yhteistyössä: Ipanainen


5 kommenttia:

 1. Vanha ipanainen on tuttu, uuden näkemistä odotan jo suurella innolla! Entisessä olikin melkoisen ahdasta... silti niin mielellään sinne suuntaa aina kun Helsinkiin on asiaa, tai joskus pelkkä Ipanaisella käynti on ollut syy tehdä Lahdesta päiväreissu pääkaupunkiin ;) Ja tuo leikkinurkkaus on varmasti aika hitti meidän kaksivuotiaalle... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin itsekin siellä vanhassa juuri pari viikkoa ennen tätä muuttoa. Ja voin sanoa, että ero on valtaisa. Sekä tilassa että valoisuudessa. Kannattaa ehdottomasti suunnitella Helsinki-retki ja sisällyttää siihen visiitti tuonne uuteen Ipanaiseen :) Lahdesta onneksi pääsee kovin helposti tänne päin käymään :)

   Poista
 2. Anonyymi5/3/17

  Hyvältä näyttää! Onkohan noi kirppishinnat oikeesti sellaiset kirppishinnat vai merkkivaate body 15 e tyylillä?:D jos ymmärsit mitä meinaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän oikein hyvin kysymyksesi :) Mulle tiiätkö oli jostain Ipanaisen alkuajoilta jäänyt mieleen, että hinnat tosiaan oli kovat kirppisvaatteiksi. Nyt tässä uudessa liikkeessä en katsonut hintoja, MUTTA kun pari viikkoa sitten tein reissun sinne vanhaan liikkeeseen, niin hämmästyin kyllä. Ostin esim. luomupuuvillaisen pipon vauvalle 80snt (siinä oli laput vielä kiinni, eli uusi) ja semmoisen pörröisen "nallehaalarin" 4 eurolla. Että jos sama linja vaan jatkuu, niin oikein on mun mielestä ainakin kohtuullista :)

   Poista
  2. Anonyymi6/3/17

   joo kuulostaa kyllä ihan kirppishinnoilta! Kiitos tästä, pakko käydä kyllä paikan päällä katsomassa mitä kivaa löytyis:D

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan