TAVOITTEENA -10KG

8.10.2017


Viikko sitten sain tarpeekseni. Kolme kuukautta synnytyksestä ja mun paino näyttää edelleen samaa, kuin sairaalasta tullessa. Jostain syystä kilot vaan eivät lähteneet putoamaan. Okei, yksi pieni syy saattaa olla mahdoton herkuttelu.. suklaalevy siellä, toinen täällä. Yksi lohduttamaan omien terveyshuolien kanssa, yksi auttamaan jaksamista kärttyisen vauvan kanssa.. jätskiä siellä, karkkipussi täällä. Saa riittää!

Viikko sitten ostin itselleni motivaatiota neljällä kympillä, kun liityin Fitfarmin Fitmama-valmennukseen. Ensimmäinen viikko on takana ja olen kyllä aika tyytyväinen sekä valmennukseen että itseeni. Olen lipsunut ruokavaliosta vain kerran, kun en voinut laittaa kakkutaikinakulhoa suoraan pesukoneeseen vaan oli pakko lusikalla kaapia ne viimeiset rippeet sieltä reunoilta. Aika pieni lipsuminen, jos minulta kysytään. Tässä oli kuitenkin koko Nopsun synttäritkin viikonloppuna! 


Olisi tietysti kiva, että koko kymppikilon olisi saanut tiputettua viikossa, mutta faktahan on, että jos nuo kilot ovat tulleet yhdeksän kuukauden aikana, niin todennäköisesti vaaditaan lähemmäs yhdeksän kuukautta myös niiden karistamiseen. Ihan hassua kyllä - Nopsusta tulleet kilot kun lähtivät ihan huomaamatta muutaman kuukauden aikana ja nämä meinaavat nyt olla jäädäkseen! 

Suunta puntarilla on nyt kuitenkin oikea ja varmasti pikkuhiljaa alan saada lihaskuntoakin takaisin. Ruokavalio tosiaan tässä "dietissä" on niin järkevä ja monipuolinen, että sitä on melko helppo noudattaa. Mitään herkkua ei erityisesti edes ole tehnyt mieli - sen sijaan olen kaivannut jotain makeaa kyllä päivittäin nimenomaan lohdutukseksi/piristykseksi/palkinnoksi. Liikunta on ok-tasolla. Pitäisi treenata enemmän ja reippaammin, mutta kun verrataan puolen vuoden lähes liikkumattomuuteen, on edes pienet hölkkälenkit, kotijumpat ja kerran viikossa jooga ihan hyvä saavutus.


Tarkoitus on jatkaa ruokavaliota ainakin tämä valmennukseen kuuluvat kuusi viikkoa. Olisi kiva, jos saisi pudotettua 4-5 kiloa tuossa ajassa. Vaikka kiloja enemmän iloa kyllä tuo kadotetut sentit, jotta mahtuisin takaisin vaatteisiini. Kadonneita lihaksia kun aion myös hankkia takaisin, niin paino sinällään vielä ei kerro koko totuutta. 

Mitä kuuluu muiden syksyyn? Onko kenelläkään muulla menossa raskauskilojen karistaminen? 

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä projektiin! <3 Eikä sinulla nyt varsinaisesti vielä mikään kiire kilojen suuhteen ole. Hormoonitkin vaikuttaa vielä pitkään raskauden jälkeen.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tänään ollut niin *piip* ilta, että nyt on kyllä päättäväisyys lujilla.. Ja eipä tässä tosiaan mikään kiire ole, mutta kun ei toi paino kuukausien myötä lähtenyt luonnostaan yhtään laskemaan, niin sen verran jos saisi tästä vauhtia, että mahtuisi suunnilleen omiin vaatteisiinsa :)

   Poista
 2. Tsemppiä projektiin! Mun projekti ei oikein sujunut niin toivottavasti sä pääset tavoitteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oonkin jäänyt kaipaamaan sun päivitystä siitä, miten sun proggis meni! Kiitos tsempistä! Tosiaan jos tästä saisi lopputulemana suurimman osan omista vaatteista päälle, niin loput kilot saa sitten ajan kanssa lähteä, jos on lähteäkseen.

   Poista
 3. Uaah, meillä kuopus täytti just kaksi ja samat kymmenen raskauskiloa yhä kannettavana. Oma motivaatio riittää aina just just kahteen ensimmäiseen (neste)kiloon ja sitten repsahtaa. Varmaan ois jokin valmennuksen paikka itselläkin. Tsemppiä siulle urakkaan!

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan