KUN BLOGGAAJA KAMPAAMOON RAKASTUI, SE OLI MENOA - TUKALLE NIMITTÄIN!

19.10.2017Yhteistyössä kampaamo Evergreenin kanssa

Antakaas, kun kerron teille eilisen kampaamoreissusta. Se nimittäin oli reissu, jota tuskin koskaan unohdan. 

Jäin lähes sanattomaksi tavasta, jolla uusi kampaaja otti minut vastaan. "Moi, kiva nähdä näin luonnossa, mä oon katsellutkin somesta sun kuvia ja miettinyt, millainen tukka sulle sopisi." Siis haloo, aivan mieletön panostus asiakkaaseen jo ennen ensitapaamista! Samaan aikaan takaraivossa alkoi raksuttaa, että nyt muuten saatetaan lähteä kampaajalta pois muutenkin, kuin vain sentin siistityn tukan kanssa... Istuin tuoliin ja Riina alkoi kampailemaan tukkaani ja juttelemaan ideoistaan. Jo toista kertaa jouduin hakemaan sanojani, kun hän oli miettinyt minulle JUURI sellaista tukkaa, josta salaa olin tässä muutaman viikon ajan haaveillut. Mietin, että jos nyt tulee hillitty kasviväri ja tasaus, niin ehkä sitten joskus keväällä tekisin isomman muutoksen. Vähänpä vielä aamulla tiesin, mitä tuleman pitää. 

Mutta puhutaanpa ensin hetki ekokampaamo Evergreenistä. Kampaamo sijaitsee Helsingissä Mechelininkadulla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Ja voi että miten ihanasti kaikki olikaan sisustettu. Noin tunnelmallista kampaamoa en ole nähnytkään. Tyyli ei ollut liian "eko", mutta lämpimät puiset pinnat ja kynttilät saivat olon heti rentoutumaan. 


Nyt päästään koko kampaamon (mielestäni) parhaaseen juttuun. Jos sinullekin sana ekokampaamo on saanut aikaan mielikuvia ainoastaan hennavärjätystä punaisesta tukasta, ajattele uudelleen. Evergreen on (eko)kampaamo, sillä siellä pääasiassa on hyvännäköiset hiukset asiakkaalle, mahdollisimman ekologisesti ja turvallisesti. Minulle ihan uusi juttu oli, että perinteisiä värejä sekä vaalennusta voi yhdistellä kasviväreihin ja savivaalennukseen! Ihan mieletön juttu! 

Kasvivärien hyvä puolihan on se, että ne ovat iholle ystävällisempiä ja myös kuluvat luonnollisemmin jättämättä jyrkkää tyvikasvua, mutta samaan aikaan niillä ei välttämättä saada aikaan samanlaisia asioita, kuin synteettisillä väreillä, kuten tiettyjä tummia sävyjä tai kirkasta vaaleaa. Riinan taitavissa käsissä asiakas voi saada parhaat puolet molemmista. Minullekin laitettiin vaaleat raidat synteettisellä vaalennusaineella, mutta päänahan kanssa kosketuksissa oleva tyviväri oli kasviväriä. Aivan mahtavaa! Jos siis haaveilee vaikkapa koko pään vaalennuksesta, voi suurimman osan tukasta (etenkin tyven) vaalentaa savivaalennuksella, mutta laittaa samalla joukkoon perinteisellä vaalennusaineella raitoja, joilla saadaan voimakkaampaa lopputulosta aikaan. 

Olen tästä tiedosta innoissani, kuin kävelemään oppinut lapsi jaloistaan! Enää ei tarvitse itse koettaa miettiä, saisiko haluamansa lopputuloksen aikaan kasvivärillä vai menisikö perinteiseen kampaamoon - riittää, kun suuntaa Evergreeniin, niin kaikki ongelmat ratkaistaan puolestasi! Palataanko sitten minun tukkaan? Päädyimme siihen, että kerran sitä vaan eletään, tukkaahan se vaan on ja ideoihin pitää tarttua silloin kun ne on tuoreita. Niin alkoi tukkaa putoilemaan lattialle kymmenien senttejen edestä. Olimme päättäneet leikata lyhyen pixie-mallin, jossa toinen puoli on polkkamaisen pitkä. Tällä myös vähän pelattiin sitä, että jos tukka jostain syystä ei tuntuisikaan omalta, ei kasvatuksen aloitus olisi aivan hirveän tuskastuttava. Mutta ainakin ensimmäisen päivän kokemuksena tuntuu, etten ikinä palaa pitkään tukkaan! Hiukseni ovat ohuet ja eiväthän ne kovin näyttävät pidempänä ole. Varsinkin, kun niitä ei koskaan jaksa laittaa, enkä tykkää pitää niitä auki. Ja olen jo aiemminkin haistattanut höpöhöpöt niille, jotka sanovat, ettei lyhyt malli voi olla naisellinen. Kauniisti leikattu lyhyt malli nimenomaan jättää niskan paljaaksi ja tuo esiin kasvojen poskipäitä - monesti paljon naisellisempi look, kuin pitkänä roikkuva ohut tukka. 
JA NYT vielä teille lukijoille paras osuus: 

Ihana Evergreen antaa "PANDAMAMA20" koodilla -20 % alennusta kaikille uusille kasviväri- tai savivaalennusasiakkaille, kun varaus tehdään ennen joulua. Tee varaus joko puhelimitse tai nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta. 

Tämä postaus on vilissyt ylisanoja, mutta minkäs teet, kun takana on ehkä paras kampaamoreissu koskaan! Jos sinäkin haluat isompaa tai pienempää muutosta, kasviväriä tai tavallista väriä - yleensäkin vaan hyvännäköiset hiukset, suosittelen suuntaamaan Mechelininkadulle Evergreeniin 💚 


4 kommenttia:

 1. Anonyymi20/10/17

  Ihana tukka! Juuri sellainen mistä olen haaveillut. Itselläkin pieni lapsi eikä hirveästi aikaa (eikä kyllä taitoakaan) laittaa hiuksia. Kiinnostaakin kuulla, että koetko tuon hiustyylin työläämmäksi kun enää ei voi laittaa vain ponnarille? Ja mitä teet nyt hiuksille arjessa jos jonnekin ihmisten ilmoille tarvitsee lähteä? :)
  Voi kun uskaltaisin itsekin tehdä kuten sinä teit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin parin päivän kokemuksella tukan kanssa menee oikein hyvin! :) Kerran olen pessyt. Pesun jälkeen föönasin ja sillä meni se päivä. Nyt sitten tänään olin menossa ja aamulla oli aikaa vääntää kiharat tuohon pidempään puoleen.

   Niinä aamuina kun kertakaikkiaan ei ole aikaa/voimia/kiinnostusta tehdä tukalle mitään, niin joko annan vaan olla auki (molemmat puolet korvan takana) tai sitten teen pidemmästä osiosta semmoisen suttunutturan pään päälle. Eli sanoisin, että oikeastaan ihan yhtä helppo kuin pitkäkin! Avain varmaan on hyvä leikkaus ja just sen verran pituutta, että yltää korvan taa / osittain kiinni.

   Nyt vaan rohkeutta, tukkaa se vaan on ja YOLO ja silleen! Jos sulla on insta, niin tägää mut sinne @piritapanda, kun oot käynyt leikkaamassa, niin nään lopputuloksen :) :)

   Poista
 2. Täälläkin tulen ihastelemaan tätä! SIIS WOW! Tuo niin sopii sulle super hyvin! Ja ihana kampaamo <3 Munkin tekis mieli päästä jonnekin hyvään kampaamorentoutukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kampaamo kyllä hurmasi mut ihan täysin! Ihanaa, että sain jakaa täällä blogissa ilosanomaa :) Sinne vaan varailemaan aikaa - sun punaisesta tukasta sais kasviväreillä varmasti aivan upean!!

   Ja kiitos - alan itsekin nyt vasta kunnolla tykkäämään tästä tukasta :)

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan