Tahdon 23.2.2013

23.2.2019





Kuusi vuotta sitten sanoimme toisillemme "tahdon". Ja voin sanoa, että nuo vuodet ovat siitä eteenpäin olleet sellaista kyytiä, että enpä ole näitäkään kuvia pahemmin ehtinyt fiilistelemään. Haluatteko tietää pari hauskaa "salaisuutta" meidän häistä? 



Me menimme naimisiin 23.2. ja Nooa syntyi 5.10. Tästä voi päätellä, että olin hääpäivänämme raskaana. Kärsin alkuraskauden järkyttävästä väsymyksestä ja pahoinvoinnista. Sen lisäksi olin yllättäen joutunut samalla viikolla (!!) pieneen leikkaukseen, minkä takia en pystynyt istumaan ja kävelinkin vain hitaasti. Tämän kaiken lisäksi olimme seuraavana maanantaina lähdössä häämatkallemme Thaimaahan ja Kiinaan. 

Uskomatonta, mitä kaikkea elämä osaakaan heittää kerralla eteen, mutta näin vain vietimme ikimuistoisen hääjuhlan pakkasen keskellä Joensuussa. En edes ihan muista miksi päädyimme talvihäihin. Alunperin olimme miettineet keväthäitä, mutta jotain aikataulujuttuja siihen tuli ja toisaalta aloimme innostua talvihäiden tunnelmallisuudesta. Ja jäipä siitä pois se ainainen jännääminen kesällä siitä, sataako vai ei. Menimme naimisiin Joensuun kirkossa ja vietimme hääjuhlat Huhmarissa Louhi-ravintolassa, joka on kallion sisään louhittu oikein tunnelmallinen paikka. 



Kuvien laatu ei ole ihan terävin, mutta tehtävänsä ne ajaa. Muistuttaa meitä siitä kaikista tärkeimmästä, mikä pikkulapsiarjessa niin äärettömän helposti unohtuu. Tälläkin viikolla olen tiuskinut ja mököttänyt käytännön asioiden kaatuessa päälle. Mutta niin häiden vuosipäivänä kuin kaikkina muinakin päivinä olisi hyvä muistaa, että "minä valitsin sinut". Valitsin sinut siksi, koska heti alusta asti tiesin, että tässä on se, mitä olen kaikki vuodet etsinyt. Ja siitä olen edelleen ihan yhtä varma. 


Kiitos näistä vuosista, kiitos kaikista tulevista jo etukäteen. Kiitos ystäville ja sukulaisille ihanista juhlista - ja kiitos uusista ystävistä, joita on tullut elämään mukaan noiden juhlien jälkeen. Ja kiitos siitä Nooa-nimisestä salamatkustajasta sekä isoveljeä seuranneesta pienestä termiitistä. Tätä on hyvä elämä. 

Löytyykö siellä muita, jotka ovat viettäneet talvihäät? 💙✨


2 kommenttia:

  1. Onnea hääpäivän johdosta. Meillä oli myös talvella häät. 12.2.2005. Ehdimme jo varata kirkon heinäkuulle, mutta elokuussa päätimme aikaistaa häitä helmikuulle. Syynä oli ihmisten kesälomat. Emme halunneet keskeyttää kavereiden lomia häillämme ja stressi siitä sataako vai ei. Nuo olivat aikoja, kun meillä oli useammat häät kesässä, kun kaverit menivät naimisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Talvihäissä on kyllä ihana oma tunnelmansa <3

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan