Voimaannu sisustuksen avulla - SIS. ALEKOODI

15.7.2019

 YHTEISTYÖSSÄ POSTER STORE

Tiedättehän ne kaikki rentoutumisharjoitukset, jotka alkavat, että "kuvittele itsesi jonnekin rauhalliseen, hyvän mielen paikkaan..."? Arkisena maanantai-iltana haastava työprojekti naputtaa takaraivossa, lapsille ei kelpaa mikään ruoka, itseäkin väsyttää ja tekee meili haistattaa kukkanen koko hommalle. Mitäpä jos yhtäkkiä olisitkin rannalla, jossa meri avautuu suurena ja tuuli puhaltaa hiukset sotkuun? Tai ainakin saisit ajatuksesi hetkeksi sinne? 

Koska harvalla meistä on mahdollisuus kuljettaa mukana omaa mentoria, joka muistuttaa hengittämään ja astumaan muutaman askeleen taemmas stressaavasta olosta, täytyy keksiä muita keinoja. Ja minulle ne ovat kuvat. Niin kauan kuin muistan, olen teipannut kuvat ja julisteet seinilleni. Nuorena seinällä olivat Take Thatin julisteet (tuollaisen miehen minäkin otan, kun kasvan isoksi), Jani Sievisen juliste (minäkin vielä menestyn jossain lajissa) sekä Sugar-lehdestä leikatut muotikuvat (isona aion olla juuri yhtä cool). Kun katse osui kuviin, saivat haaveet hetkeksi syrjäyttää hissan kokeen stressin. 


Nyt olen reippaasti yli 30-vuotias. En mennyt naimisiin Markin kanssa, mutta voitin yhden Suomen mestaruuden ja päädyin kyllä muutamiin muotikuviinkin. Tällä hetkellä pako arjesta on tulevaisuuden haaveiden sijaan enemmän sellaista, että miten voisin paremmin tässä hetkessä. Miten jaksaisin ne työpaineet, kiukuttelevat lapset sekä menevät ja tulevat murheet?

Kuvien voima


Sain ilon valita Poster Storelta uusia julisteita meille kotiin. Olemme todellakin juliste-perhe, emmekä taulu-perhe. Ihan jo sillä, että itse ainakin kaipaan vaihtelua, eikä olisi mitään järkeä sijoittaa kalliiseen tauluun - vain kyllästyäkseen siihen puolen vuoden päästä. Julisteet ne siis meidän kodin sisustavat. Vietin ihanan aamupäivän, kun ajan kanssa selasin Posterstoren valikoimaa ja mietin, mitä julisteita laitetaan minnekin.

Seilasin ajatuksissani sisustuksen väreistä erilaisiin tilanteisiin sekä ajatuksiin, jota haluaisin mieleeni tulevan kuvien näkemisen myötä. Jännityksen ja vauhdin sijaan hain lempeyttä, rauhaa ja luonnonläheisyyttä. Olohuoneessa siis meillä virtaa vesiputous, jonka sävyt sopivat hyvin vastakkaisen seinän Nefriitti-sävyyn. Kuvat yllä. 




Tuolle maalatulle seinälle taas toin maanläheistä ja juurista muistuttavaa fiilistä tyylikkällä kuvalla halkopinosta. Viereen sopi teksti "Simplicity", koska moni meistä (itseni mukaanlukien) tunkee arjen liian täyteen kaikkea ja koettaa selvitä liian monesta asiasta. Yhtäaikaa. Karsimalla sekä tavaramäärää, kalenteria että itse määritettyjä velvotteita, olo rauhoittuu.

Aamupala rannalla 


Keittiöstä meillä on suora näkymä rannalle. Tämä kuva sopii hyvin uuteen täyspuiseen ruokapöytäämme sekä turkoosin värisiin tuoleihin. Kun aurinko pilkistää marraskuussa loskakasojen välistä, voi julistetta vilkaisemalla siirtää itsensä lomatunnelmaan ja kiireettömiin aamuihin perheen kanssa.


Lisäksi tilasin Nooan huoneeseen nuo alla näkyvät ihanan värikkäät eläinhahmot. Hän sai itseasiassa itse valita ne. Pienet julisteet sopivat hyvin pieneen huoneeseen. Näihin kauniisiin kehyksiin voi myös helposti vaihtaa jatkossa julisteita sen mukaan, mikä kasvavaa poikaa milloinkin miellyttää. Mielenkiintoista nähdäkin, mitä pojan seinällä nähdään vaikkapa kymmenen vuoden päästä. Urheiljoita? Autoja? Taidetta? Mietelauseita?


Ihana ajatella, että samoin kuin itse haen mieleen tyyneyttä julisteiden kautta, pojat aikanaan rakentavat kuvien kautta omia tulevaisuuden unelmiaan ja haaveitaan. Täyttyköön niistä mahdollisimman moni.

Tässä alekoodi, jolla pääset tuomaan omaan kotiisi juuri niitä fiiliksiä, joita tähän hetkeen kaipaat: pandamama30

Saat sillä 30% alennuksen Poster Storen julisteista (ei koske Selection-osion julisteita). Koodi on voimassa kaksi viikkoa tästä eteenpäin. 


Oletko sinä julistesisustaja? Mitä kuvia teidän kodin seiniltä löytyy? ❤




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan