Vauhdilla kiitävää arkea

11.6.2015

Hupshei, sitä on viikko vierähtänyt edellisestä kirjoittelusta. Tuntuu, että näin kevään vaihtuessa kesäksi kalenteri on ihan hurjan täynnä kaikkea koko ajan. Siinä, missä talvella tuskaili, että saisi edes jotain tekemistä koko pitkälle ja synkälle viikolle, niin nyt pitää oikein etsimällä etsiä aikaa ystävien näkemiselle ja liikuntarutiinit loistavat poissaolollaan.


Viime viikolla saatiin kylään sisko Johanna ja Antti, jotka pysähtyivät tähän pariksi yöksi matkallaan USA:an. Kuten kuvasta näkyy, kuudelta herääminen vähän rasitti kokemattomia :) Iltakuva on siitä, kun lähdimme J:n kanssa illalla kahdestaan käymään keskustassa yksillä synttärijuhlilla. Nopsu tosin silloin jo veti sikeitä, että sille nyt ei varmaan kauheasti ainakaan jäänyt traumaa ekasta kerrasta, kun kotona on joku hoitaja isin tai äidin sijaan :)


Muuten aika on kulunut perus touhuissa. Päivähoitopäiviä, työpäiviä. Hiekkalaatikkoleikkejä kahdestaan ja kavereiden kanssa. Lukemattomia reissuja katsomaan lampaita ja possuja. Liian pitkäksi valoisuuden takia venyviä iltoja. Paljon uusia yksittäisiä sanoja. Tässä kyllä kovasti jo odottelee, että milloin tulevat ensimmäiset minilauseet.


Huomenna me lähdetään pitkästä aikaa Lempäälään Nopsun kummien luokse käymään. Siitä onkin jo hyvä tovi, kun ollaan heitä nähty. Ihanaa, kun enää automatkustaminen ei pelkkänä ajatuksena jo kirvoita hikeä otsalle. Tuo tunnin matka menee varmasti ihan hyvin - joko hereillä tai nukkuessa.

Sunnuntaina onkin sitten jo ihan piki pakko saada tehtyä kaikki reissuvalmistelut. Me lähdetään ENSI VIIKOLLA sinne Barcelonaan! Iik!

4 kommenttia:

  1. Kappas, taas samoja ajatuksia tuli kirjoitettua blogiin! :D Nopsulla on ihanat lasit ja lippis. Oikea kesämies! <3 Tsemppiä tuleviin reissuihin. Varsinkin siihen Barcelonaan! Ja pitäkää hauskaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin IHAN varma, että sä kirjoitit oman postauksesi tämän luettuasi. Siis ihanko oikeesti vaan taas sattumalta kirjoitettiin samasta aiheesta?!? :O :D

      Ja kiitos, söpö jäbä se on <3
      Toivottavasti nähdään pian!!

      Poista
  2. Oi ihanaa reissua teille! Lomapostausta odotellessa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Selina! Onpa mukavaa, että eksyit tänne blogiini :) Kaikkea hyvää ja aurinkoista sinulle!

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan