KAHDEN KUUKAUDEN IKÄINEN VAUVA + ALEKOODI

22.8.2017Meidän pieni L täyttää tänään kaksi kuukautta. Näin viimeisen vauvan kohdalla aika kyllä tosiaan tuntuu kuluvan hieman liian nopeasti. Okei, jotkut päivät tuntuvat loputtoman pitkiltä ja toisaalta odotan kyllä valtavasti muutamia asioita tulevaisuudesta (päivärytmi, pidemmät unet, illalla oma aika..), mutta kuitenkin - vastasyntyneestä ei enää todellakaan voi puhua ja tähän niitä kuukausia nyt vaan alkaa vauhdilla kertyä lisää.

Meillä asuu ihan mainio pieni vauva. Hänellä ei vielä ole päivässä mitään selkeää rytmiä. Öisin toki nukkuu enemmän, kuin päivisin, mutta päivällä unet on ihan mitä sattuu. Muutaman kerran olen saanut hänet nukkumaan muuallekin kuin syliin tai liikkuviin vaunuihin/autoon.

Imetys on tullut tiensä päähän ja pojalle maistuu pullosta maito lähes niin paljon, kuin sitä vaan uskalletaan antaa. Kasvamisen tahto on kova ja masu täynnä hyvä olla.

Poika viihtyy mainiosti jo leikkikaaren alla ja tutkii katseellaan tarkkaavaisesti niin leluja kuin ihmisiäkin. Hymyjä nähdään päivittäin ja kuullaan vallan ihanaa jokellusta. En muista, että Nopsu olisi näin aikaisin alkanut juttelemaan... tämä vauva sen sijaan selittää hyvin usein tomerana omia juttujaan sekä äidille, isille, isoveljelle että leikkikaaren leluille.Tykkää
Leikkikaarestaan. Telkkarista (apua, miten se osaakin aina kääntää pään niin, että tuijottaa telkkaria ja harmitus tulee, jos käännetään toiseen suuntaan..). Autossa matkustamisesta. Juttelemisesta.

Ei tykkää
Siitä, kun auto pysähtyy liikennevaloihin tai ruuhkaan. Siitä, jos on kova nälkä ja maito ei tule HETI. 

Suosikkiruokaa
Maito, pullosta. 

Pituus
58cm

Paino
6120g

Vaatekoko
62


Nyt sinullakin on muuten mahdollisuus hankkia nämä ihanat vauvakortit/kuukausikortit alennettuun hintaan! Klikkaile osoitteeseen www.designbyilona.fi ja käytä siellä alekoodia PANDAMAMA40. Näin saat korteista 40 % alennuksen :)


1 kommentti:

  1. Anonyymi23/8/17

    Pikkuinen on kasvanut niin hienosti ettei enää olekaan ihan pikkuinen. -mummi

    VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan