PIENET VAUVAJUHLAT

27.8.2017


Tänään oli ihana päivä, kun saimme kotimme täyteen läheisimpiä ystäviä ja sukulaisia. Muutama läheinen harmittavasti ei päässyt paikalle, mutta hetkeksi kuitenkin kotimme täyttyi puheesta, halauksista, leikistä, kahvin tuoksusta, nauruista ja vauvajutuista. 

Vaikka olemme vauvaa jo pidemmän aikaa kutsuneet nimellä, niin järjestimme tavallaan nimenantojuhlat, kuten teimme Nopsullekin. Pikkuveljestä piti pitkään tulla Kasper, joka edelleen on mielestäni loistava nimi. Kuitenkin joku epävarmuus siinä kyti ja noin kuukausi ennen vauvan syntymää K-raudassa (kyllä) pohdimme nimiä vielä puhtaalta pöydältä ja mieleeni tuli nimi, jota olin aiemmin miettinyt. Nimi on lyhyt, napakka, helppo lausua ja kuitenkin sopivasti hieman erityinen. Menee myös kohtuullisen helposti kansainvälisissä yhteyksissä. Emme myöskään tienneet muuta samannimistä, kuin Nopsun yhden ihanimman päiväkotihoitajan lapsen. 


Onnea siis, ihana rakas pikkuveli! Olet niin täydellinen lisä perheeseemme. En tiedä mitään ihanampaa, kuin se hymy, jolla vastaat tuhat kertaa päivässä sinuun kohdistettuun katseeseen. Ja ne jokellukset, joilla haluat jo kovasti kertoa ajatuksistasi meille. Olemme onnekkaita, kun saimme sinut 💙


2 kommenttia:

 1. Anonyymi28/8/17

  Näitä ihania kuvia on pitänyt käydä katsomassa jo kymmenen kertaa, ainakin. -mummi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat onneksi välittää tunnelmia hyvin :)

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan