My Day - vapaapäivä

4.2.2018


Kaikki pisteet yksinhuoltajille tai äideille, joiden miehet ovat reissutyössä. Meillä papa teki töitä tämän viikon niin, että käytännössä kävi kotona vain nukkumassa. Eipä siis paljon minulle jäänyt omaa aikaa. Onneksi muutamana aamuna töihin lähtö oli sen verran myöhempään, että pääsin salille ja joogaan, kun vaan olin takaisin jo kahdeksalta. Olin siis lievästi sanottuna odotanut tätä sunnuntaita, ihan omaa vapaapäivää. 

Aamulla heräsin 7:30 ja J meni sitten vielä hetkeksi nukkumaan, koska oli herännyt Lukan kanssa jo kuudelta. Syötiin lasten kanssa aamupalat ja puettiin päivävaatteet päälle. Aamupäivällä saatiin kotia siivottua ja itse sain vihdoin ja viimein haettua kotihoidontuen Kelalta ja maksettua muutamat laskut. Yhdentoista aikaan hyppäsin autoon ja ajelin ystäväni Elinan ja hänen poikaystävänsä Tommin luokse brunssille. Olin vähän epäkiitollinen brunssivieras, koska syön tällä hetkellä pääasiassa dieetin mukaista ruokaa. Oli mukava viettää aikaa heidän viihtyisässä kodissaan ja myöskin hauska tavata aikuinen Luka. Tai oikeastaan hän oli Luca, Elinan kaverin italialainen kihlattu. 
Elinalta ja Tommilta suuntasin Kolmannelle Linjalle kahvittelemaan ystäväni Juliuksen kanssa. Olimme yhtäaikaa UNICEFilla töissä ja meillä on aina ollut joku mahtava yhteys keskenämme, vaikka olinkin hänen bosslady siellä ja taitaa mulla pari vuotta ikääkin olla enemmän... Molemmissa taitaa myös olla vähän esiintyjän vikaa, koska Jullella on näyttelijätausta ja itselläni tanssitausta. Muistuu mieleeni eräät pikkujoulut, joissa pistettiin kyllä tanssilattia liekkeihin :) Jullella on hauskasti Nopsun ikäinen pikkuveli(puoli), joten välillä näemme myös ns. lasten kanssa. Kotiin tulin Stadiumin Outletin kautta. Ostin sieltä eilen sovittamatta ihanat trikoot, jotka kotona huomasin vähän liian isoiksi. Kävin niistä vaihtamassa siis pienemmän koon. Ruokaa kotona ja sitten kohti kuntosalia! Tänään skippasin aerobisen treenin ja pistin rautaa tankoihin sitä enemmän. Olisipa ihana saada huomenna lihakset kipeiksi synttäripäivän kunniaksi! Siinäpä vierähti oma vapaapäivä! Illalla sauna, pojat nukkumaan ja sen jälkeen rutiiniksi muodostunut iltapala plus pari jaksoa Frendejä Netflixistä. Sellainen oli tämä aurinkoinen pakkassunnuntai, kun mama sai mennä omia menojaan ihan oman päänsä mukaan.  

Mitä teidän sunnuntaihin on kuulunut? 

4 kommenttia:

 1. Oi kuulostaa niin ihanalle 😍 Tollanen täytyykin olla päätös yh-viikolle. 😘

  VastaaPoista
 2. Tehokas vapaapäivä sinulla. :) Minun sunnuntaihini ei kuulunut ihan noin paljon tekemistä. En lähtenyt kertaakaan takapihaa pidemmälle, eli täydellinen sunnuntai minun mielestäni. :D Vuorotellen töitä ja rentoutumista, sekä välillä lumen sulatusta, koska vesi oli poikki päivän. Ja kun ei voinut käyttää vettä ruoan laittoon, niin sai hyvän tekosyyn käydä ruoaksi pitsat. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun porskuttaa töissä viitenä päivänä viikossa, niin kotoiluvapaapäivä onkin ihan parasta. Toi vesilakko on kyllä kuumottava.. onneksi ei ollut pientä vauvaa siinä hoidettavana, olis ollut vähän kylmät pyllynpesut :P

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan