Suuri kylppäriprojekti starttaa!

21.8.2018


Tämä on jännittävin sisustusjuttu sitten muuttomme! Jo kun kävimme katsomassa tätä asuntoa, totesimme, että "kylppäri on laitettava uusiksi". No, sitten tuli pari juttua, kuten yksi lapsi ja rahanmenoa muuhunkin remppaan, mutta nyt kun terassi jäi tältä kesältä tekemättä, niin johonkinhan ne rahat on törsättävä, eikö? 

Meillä on kylpyhuoneessa siis muutama silmiinpistävä ja henkistä ihottumaa aiheuttava juttu. Ensin nyt vaikka nuo kalusteet. Ei ehkä aivan ajan henkeä. Toisekseen ne ovat sen verran jo menneen ajan henkeä, että repsottavat aika monesta kohtaa. Parasta (lue: pahinta) oli se, että noiden isojen kaappien ovet olivat toinen valkoinen ja toinen tumma harmaa. Kyllä, luit oikein. Muuton jälkeen pikaratkaisuna vedin molempiin oviin dx-fixiä ja kieltämättä sillä sai tosi hyvin ostettua vuoden lisäaikaa. Eihän se kuitenkaan kiva ajatus ole, että märkätilassa on neliötolkulla liimattua muovia.


Laatoista voi myös olla montaa mieltä. Itseasiassa ihan tuo peruslaatta on aika ok. Neutraali harmaa lattiassa ja valkoinen seinässä. Vaan mikä ihme on saanut ihmisen valitsemaan tuollaisia yksittäisiä (vieläpä mielestäni aika rumia) kuviolaattoja sinne tänne? Nämä myös viime syksynä pikakorjauksella peitin dc-fixillä ja silmä lepäsi paljon rauhallisemmin seinissä. Mutta jälleen sama juttu - ei ehkä ihan pitkän ajan ratkaisu. 

Myös silikonisaumat kaipaavat uusimista ja lattiassa muutamasta kohtaa sauma on ratkennut, joten nekin täytyy korjata.



Meillä on jo aika hyvä suunnitelma siitä, mitä tuleman pitää. Ikeasta on tulossa kalusteet, sieltä löytyi todella kivan näköiset ja sellaisella budjetilla, että pystymme remonttiin venymään. Lisäksi heiluttelemme itse vähän kaakelimaalia ja saumat tulee myös tekemään ammattilainen. 

Halusin tehdä tämän "ennen"-postauksen, jotta voimme sitten verrata mennyttä uuteen. Toivottavasti uudesta tulee hyvä! Myöskin otan tosi mielelläni vielä tässä vaiheessa vastaan vinkkejä sekä kalusteisiin että etenkin sisustuksellisiin ja käytännöllisiin ratkaisuihin. 

Nyt kaikki parhaat kylppäriremppavinkit kehiin! 💦

ps. olet oikeassa, en siivonnut näitä kuvia varten :) 

2 kommenttia:

  1. Täydellinen ajoitus, me nimittäin päätettiin rykäistä pieni kylppäriremppa tähän jo valmiiksi kiireisen syksyn ratoksi. Meillä on rakennuttajan bulkkikylpyhuone, jossa ei ole pätkääkään katsottu kalusteiden sijoittelua fiksusti. Laatat on ok eikä niihin kajota, mutta järkeistetään vähän toimintoja. Täytyykin käydä kurkkaamassa Ikean kylppärikalusteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin! Samanlaiset pröggikset siis meneillään! Mä tykästyin heti Ikean kalusteiden ulkonäköön ja sitten kun vertasin hintoja jonkun kooraudan kanssa, niin... jäis meidän kylppäri remppaamatta, jos ei turvauduttais Ikeaaan :) Niilläkin kalusteilla kuitenkin 10 vuoden takuu :)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan