Kummien lastentapahtumassa

17.5.2015

Käytiin tänään iltapäivällä koko perhe Lastenklinikoiden Kummien tapahtumassa Myyrmäessä. Tapahtumassa oli esiintymässä jos jonkinlaista lasten orkesteria ja taikuria, mutta Nopsu oli vielä vähän liian pieni keskittymään tai kiinnostumaan tuollaisista. Ihana muuten oli lähteä liikkeelle ihan keväisissä vaatteissa, joissa niissäkin meinasi tulla kuuma ja sai matkalla vähentää :)





Itku liian isosta ilosta tuli kyllä koettua, kun siellä pomppulinnassa piti antaa muillekin tilaa ja jonotuksen käsite on puolitoistavuotiaalle vielä tuntematon. Myös tuon käsittämättömän ihanan valtavan suuren nallen oli pak-ko välillä mennä päiväunille. Tunnin jälkeen kiukkuitkua oli enemmän kuin iloa, joten todettiin, että nyt on meidän hetki poistua. Tässä on kyllä viikonlopun aikana huomattu aika kovaa oman tahdon pintaan nousua tuolla meidän poikasella. Itkuraivareita tulee monen monta kertaa päivässä. Suuren osan niistä pystyy taktikoimaan ohi ovelilla harhautuksilla tai ennakoinnilla, mutta milläpä hyvität vaikkapa kiskomisen ulos maailman siisteimmästä paikasta, jossa voi pomppia JA jossa on palloja?!?


Puolitoista. Välillä jo niin iso. Välillä niin pieni. Täynnä omaa tahtoa, mutta silti niin riippuvainen äitistä ja isistä.


6 kommenttia:

  1. Anonyymi17/5/15

    Meillä myös Nopsu veti kiitettävät raivarit kun joutui samaisesta paikasta poistumaan:D ei kyllä pysyt sekuntiakaan paikoillaan koko tapahtuman aikana, jouduin munkin ostamaan että saisin hetken istua:D noh luulis yön nukkuvan hyvin kun koko päivän jorannut, kirjaimellisesti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee! Kuulostaa, että olemme olleet todellakin samassa paikassa :D

      Poista
  2. Heti kiinnitin huomiota, että onpa Nopsulla ihanat kevätvaatteet! Ja isoa nallea taas halaamassa... ja ihan iso poika jo käsi taskussa! Mä ihan kuulen sun äänen korvissani, ihan kuin olisit kertonut tämän tarinan. Vaikka ei olla hetkeen nähty, niin ihana kun on tämä blogi!!!! Voi seurata teidän elämää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, joo, tuttu nalle ;) Ja hauska, kirjoitin tämän nimittäin niin väsyneenä eilen illalla, etten paljon ehtinyt tekstiin laittaa keskittymistä. Siispä ei ihme, jos kuulosta mun höpöttelyltä :) Toivottavasti pian nähdään - and until then, stay tuned :) :)

      Poista
  3. Anonyymi18/5/15

    Siis tuo kuva, jossa Nopsu seisoo käsitaskussa... ei voi olla totta, miten iso poika!! Koko tuossa asennossa ja ilmeessä voi nähdä J:n pikkkupoikana; rennosti mutta kuitenkin tarkkaavaisena tapahtumia seuraten ja vähän arvioiden, että mites toi homma nyt toimii :) :) Mummu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olikin ihan erityisen mahtava kuva! Toinen näyttää ihan jo joltain viisivuotiaalta :) Ja siis todellakin voin kuvitella tuohon Juhiksen pienenä. Tai myös kuvitella muutaman vuoden päästä pojat seisomaan vierekkäin pohtimassa jotain hienoa teknistä asiaa jossain isossa showssa tai jotain :)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan