Vanille, greippi ja detox

5.5.2015

Jos pitäisi nimetä yksi suosikkikauppa, se olisi varmaankin Ruohonjuuri. Siellä on vaan niin kaikkea niin ihanaa, että varmaan satasen jos toisenkin saisi sinne helposti hupenemaan. Tänään kävin töiden jälkeen Itiksen Ruohonjuuressa, jonne menin vartavasten hakemaan tuota vaniljajauhetta. Olen aiemminkin halunnut ostaa aitoa bourbon vaniljaa ja nyt kun se oli alennuksessa, niin ajattelin kokeilla. Pettymys oli kuitenkin jonkinlainen, koska en nyt voinut ajatella, että tuo 7 euroa maksava purkki on noin säälittävän pieni!! Kun nyt kuitenkin olin sinne erityisesti tämän takia mennyt, en raaskinut jättää hyllyynkään.


Mukaan lähti myös eteeristä öljyä tuoksuna greippi. Alan päästä hieman sisään aromaterapian maailmaan. Kaikki alkoi oikeastaan, kun huomasin, miten kovasti himoitsen sekä laventelin tuoksuista suihkugeeliä että verigreipin tuoksuista. Niiden tuoksu jotenkin tuntuu niin hyvältä. Ostin joskus hiljattain laventelin tuoksuisen öljyn testimielessä ja olen sitä käyttänyt nukahtamiseen sekä hierontaöljynä sekoitettuna kookosöljyyn. Tuo tuoksu on niin ihanan rauhoittava! Tässä mitä laventelista sanotaan: 

Laventeli on fyysisesti ja psyykkisesti tasapainottava, rauhoittava, puhdistava ja kipuja lievittävä. Rauhoittava vaikutus ulottuu myös sydämen toimintaan ja verenkiertoon. Laventelilla hoidetaan myös riippuvuustiloja, pakkomieleteitä ja traumoja sekä tasapainotetaan levottomuutta, masennusta ja hermostuneisuutta. 

Nyt lähdin kaupoille ilman "ohjelistaa", joten valitsin tuoksupullon sen perusteella, mikä minuun eniten vetosi. Greippi. Okei, olisin ottanut teepuun, mutta se oli loppu. Myös ylang ylang houkutti, mutta sen hinta oli tuplat mitä muut - mielenkiintoista. Greipistä sanotaan seuraavaa ja ehkäpä siis tämä on se, mitä tällä hetkellä tarvitsen: 

Greippiöljyllä on mielialaa kohottava ja masennusta lievittävä vaikutus. Tämä eteerinen öljy tekee hyvää stressaantuneelle mielelle. Greippi on voimakas puhdistaja ja siksi sitä käytetään puhdistusriiteissä. 

Vielä kolmantena mukaan lähti detox-laastarit. Näistä varmasti monella on erilaisia mielipiteitä ;) 100% luonnon aineista valmistetut laastarit imevät yön aikana kehoon kertyneitä toksiineja jalkapohjien kautta. Myrkkyjen poistuminen puhdistaa kehoa, edistää verenkiertoa ja vahvistaa immuniteettia. Tein kertaalleen alkuvuodesta tämmöisen kuurin ja humpuukia tai ei - minä kyllä huomasin eron. Toki nyt vasta huomaan, että viimeksi minulla oli kyllä eri merkki käytössä.. saas nähdä miten nämä nyt toimivat! 

Tässäpä tuli vähän avattua hörhöhihhulipuolta itsestäni :) Haluaako joku lukijoista tehdä vastaavia paljastuksia? ;)


2 kommenttia:

  1. Mä haluan kuulla sit,mitä mieltä sä olet noista laastareista tällä kertaa.😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin tuoda sulle vaikka yhden käytetyn näytille :P NO EI. Sitä kukaan ei halua :D Mutta kertoa voin kyllä :)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan