MAALISKUUN SUOSIKIT

31.3.2016


1# KYNSILAKKA
No eikö ole aivan ihana tämä värisävy! Harmikseni pitää todeta, että ei ole kovin kestävää sorttia. Jo päivän jälkeen alkaa kynsin kärjistä väriä lähtemään pois. Voi on se niin väärin, että näköjään ne on just ne myrkyt kynsilakassa, kun saa sen pysymään pidempään kauniina.


2# NEULOMINEN
Olen vihdoin oppinut neulomaan villasukkia! Hurraa!! Suurena apuna toimi käymässä ollut siskoni. Katsokaa nyt - ensimmäiset ikinä itse tehdyt villasukat! Ainut pieeeenen pieni ongelma on se, että toisesta tuli lähes sentin lyhyempi. En ymmärrä miten!


3# SORMUKSET
Ostin ex tempore Cubukselta parilla eurolla alennuksesta nämä sormukset. Eikö ole hurjan söpöt? No on. Jos siis vastaan itse :) Mutta tie-ten-kin, koska ovat rihkamakamaa (rihkamakamaa, hihi), niin näistä jo parin käyttökerran jälkeen alkaa alapuolilta lähteä tuo pinnoite pois. Nyyhkis. Innostuin näistä kyllä niin kovasti, että mietin, saisikohan ihan "oikeina" koruina tämmöisiä tosi ohuita sormuksia? Nimittäin, kelpaisi mulle!


4# TERVASHAMPOO
Tämä parin euron shampoo on pelastanut minun talvipään. Talvella allekirjoittaneen päänahka muuttuu aina kutisevaksi ja kuivaksi. Myös jotain näppyjä siellä täällä on havaittu. Luin jostain, että hilseshampoo tekee hyvää myös kuivalle ja kutisevalle tukankasvualustalle. Ja pojat, tämä toimii! Heti ekan pesun jälkeen huomasi päänahan selvästi rauhoittuneen. Suosittelen!


5# PUHELIMEN KUORET
Tiedätteähän, netistä ei koskaan saa tilata mitään mistään epäilyttäviltä sivustoilta. No, koetapa löytää ei-läpällisiä kuoria Lumia 930-malliin. Mission impössible!! Löysin sitten semmoiselta semi-ok-sivustolta aaaaaivan ihanat kuoret ja hintaa oli ehkä 4-5 euroa. Tilasin. Ei kuulu. Ei näy. Olin jo ihan varma, että luottokorttini tiedot on ryöstetty ja kaikkea kamalaa tapahtuu. Vannoin etten IKINÄ enää tilaa mistään, mistä en ole 150% varma turvallisuudesta.

Kunnes nämä kuoret saapuivat. AIVAN IHANAT! Ihan täydelliset :) Niin söpöt ja just oikean kokoiset. Ah! Oli tuskan väärti. En silti kyllä tilaa tuolta enää mitään. Ehkä. No en :) Ehkä.

Aurinkoista maaliskuun viimeistä päivää kaikille! Huomenna se on huhtikuu ja ihan supervirallisesti kevät :) :) 


2 kommenttia:

  1. Ihanan väriset kynsilakka, villasukat ja hieno kännykän kuori :) Täälläkin on kevät alkanut, kun tänään oli kesänopeusrajoitukset tulleet takaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jei, kiitos <3 Ja joo, KEVÄT KEVÄT KEVÄT :) Tänään alkaa myös välikausihaalarikausi, joten KEVÄT se on :)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan