VAPAA - JA KIPEÄ

19.3.2016

Hups, vierähti aikaa sitten viime postauksen! Nyt nautin super-luksus-viikonlopusta, kun pojat lähtivät pikkureissulle ja saan pari päivää ihan itsekseni olla täällä kotona. Eilen kävin Body Shopilla meikkiopastuksessa, josta mainitsinkin täällä. No, en nyt tiedä, sainko siitä oikein mitään irti. Se oli ainakin hauska, että silmiin käytettiin korallin sävyistä luomiväriä (valinta, jota en mitenkään olisi itse tehnyt) ja huuliin valittiin tosi paljon oranssiin taittava punainen (oranssia huuliin, IIK, never!). Tuo kuva muuten vääristää värit ihan totaalisesti - sävy oikeasti oli aika kiva! Myös heidän meikkivoide tuntui iholla tosi hyvältä ja oli kiva saada ammattilaisen valitsema sävy. Sen ehkä ajattelin käydä ostamassa myöhemmin. Tässä alla ennen ja jälkeen kuvat, aika nopeasti napsittuna :)


Ostin tällä kertaa mukaan aivan aivan ihanan laventelin sävyisen kynsilakan. Love it! Body Shopin kynsilakat eivät sisällä formaldehydiä, formaldehydihartsia, kamferia tai tolueenia (jep, googlasin), jotka ovat niitä pahimpia myrkkyjä kynsilakoissa. Tuote on myös 100% vegaaninen.

Loppuilta jatkuikin sitten ihanan sydämellisissä merkeissä, sillä rakas ystäväni Katariina tuli meille yökylään. Tehtiin iso pellillinen pepperoni-ananas-pizzaa, juotiin ihan riittävästi valkoviiniä (kiitos J rakas, kun tarjosit sen meille) ja syötiin sekä suklaata että suklaakakkua. Ja katseltiin hömppäleffaa. Ollaan oltu ystäviä reilu 25 vuotta enkä vielä oikein tiedä, onko meiltä kertaakaan loppuneet keskustelunaiheet :D Höpötystä riitti siis pitkin iltaa, kunnes yhdentoista aikaan jouduimme toteamaan, ettei silmät enää pysy auki ja huitaistiin unta aamulla kahdeksaan asti. En muista, milloin olisin nukkunut noin pitkään!

Tosin, unta ikävästi häiritsi selkäkipu. Minulla on nyt viikon verran ollut alaselkä tosi kipeä ja olen ihan ihmeissäni, sillä koskaan ennen ei minulla ole selkäkipuja ollut. Ei oikeastaan edes raskaana ollessa. Liike selvästi auttaa tai sitten ihan rento lepoasento (jos sellaisen löytää ilman kipua). Pahinta on istua kököttää. Siispä siirryn tästäkin nyt joko vähän touhuilemaan tai sitten päiväunille. Otin juuri särkylääkettä ja laitoin kipugeeliä, niin voisi ehkä saada pienet unetkin otettua.

Ihanaa viikonloppua kaikille! Koettakaa tehdä rentouttavia asioita - oli sen sitten tämmöinen luksus päivä ihan vaan aikaa itselleen, tai pieni kävelylenkki auringossa tai kuuma kahvi tuoreen pullan kanssa. Itseään pitää muistaa hemmotella <3


2 kommenttia:

  1. Toivottavasti sun selkäkipu helpottaa pian! Ihanalta kuulostaa viikonloppu ja oot niin superkauniina kuvissa taas - miten sulla ei ole edes yhtään ryppyjä? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, itseasiassa tänään on paljon parempi ja yön sain kans nukuttua ilman jomotuksia! TIETENKIN, kun huomenna oon menossa fysioterapeutille :) Ja voi höpö höpö, kyllä niitä ryppyjä ja muitakin iän merkkejä on ihan reilulla kädellä! Kuvien valo ja kevyt "noise reduction" auttaa hieman ihon tasoitukseen :)

    VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan