"ÄITI MIKSI SINÄ OLET PIIRTÄNYT TUOHON?"

23.9.2016

Olen muutaman kerran saanut pikkuiselle Nospulle vastata, että miksi äitin jalkaan ja käteen on piirretty :) Ne ovat semmoisia koruja, olen vastannut. Nilkassa minulla on japanilainen kirjoitusmerkki, joka tarkoittaa valoa. Se luetaan hikari, mikä tietysti on hauskasti itseironista, sillä olin koulukiusattu sen takia, että pärjäsin koulussa niin hyvin. Japani on pitkään ollut minulle rakas ja inspiroiva asia, joten se selittänee valinnan. Valolla koetan muistuttaa itseäni keskittymään niihin elämän valoisiin puoliin. Success rate ei niin kovin korkea..

Toinen tatuointini on ranteessa oleva pieni sydän. Se kuvastaa rakkautta. Lähinnä sitä, että pitää koettaa muistaa tykätä itsestään. Olen siinä vähän huono. SiinäKIN. Tajuan tätä kirjoittaessani, että olen siis tatuoinut itseeni post it -muistilappuja :D

Välillä iskee aina tatuointihimo.

Mietin odotusaikana, että sitten kyllä otan jonkun tatuoinnin kuvaamaan äiti-lapsi -asiaa. Ihastelin tämän tyyppisiä kuvia äitinorsusta ja pikkunorsusta.


Uusin into kohdistuu maatuska-nukkeen. Nuo ihanat maatuskat muistuttavat lapsuudesta, koska mummin ja ukin luona aina sellaisia kokosin. Mummi onkin Karjalasta lähtöisin, joten nuo maatuskat kuvaavat myös hänen tarinaansa. Myös maatuskoiden ajatellaan kuvastavan elämän jatkuvuutta ja niitä onkin yleensä sisäkkäin pariton määrä, sillä venäläisessä kulttuurissa ymmärrykseni mukaan parillinen määrä kuvastaa päättymistä ja pariton jatkuvuutta.

Siispä sekä visuaalisuudeltaan että ajatukseltaan tämä olisi ihana tatuointi. Paikkana houkuttaisi käsivarren sisäpuoli heti tuosta kyynärpäästä alaspäin. Löysin tällaisen ihanan kuvan, jossa on sellaista tyyliä, mikä miellyttää silmää. Paikkana tuo kyllä on ehkä liian näkyvä... Mikähän muu paikka voisi olla hyvä?


Mitä te pidätte tatuoinneista? Onko ne turhaa hömpötystä ja ihan liian mainstreamia? Vaiko tapa kertoa elämänsä tarinaa kehollaan? Itse rinnastan tatuoinnit tosiaan lähinnä koruihin, sillä en välitä kovin käyttää koruja ja näillä ns. koristan elämää :)

Elefanttikuva täältä
Maatuskakuva täältä 


7 kommenttia:

  1. Minä komppaan tatskoja. Innolla odotan omaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin odotan innolla sitten nähdä, millainen siitä tulee :) Superjännää! Mikä päivä menet?

      Poista
  2. Itsellä yksi tatuointi, jota pitäisi korjata ja suunnitteilla on pitempään ollut uusikin.. 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, kuulostaa kiinnostavalta :) Itsekin olen miettinyt joskus, että tuon nilkkatatskan ympärille ns. rakentaisi jotain tai osittain siihen päälle..

      Poista
  3. Anonyymi25/9/16

    Ihan ensimmäiseksi - kauniita tatuointeja sinulla, sekä tarinat! :) ja kauniit ideat tulevista tatuoinneista.

    Itselläni on 2 tatuointia, molempien käsien "alakäsissä" eli onkohan ne, keskisuuret:D lisää haluaisin, todellakin, tatuoinnit ovat mielestäni niin kaunista! Miehelläni, lapsen isällä, on myös tatuointeja. Hänellä niitä onkin 3, kaksi isoa sekä yksi keskisuuri. Meidän 2v tyttäremme ihailee tatuointejamme innoissaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista! Ja hihi, "alakäsissä" :) Liekö se sitten käsivarsi, kun jos ylempi on olkavarsi. Ei kun sehän on varmaan KYYNÄRvarsi! Vaikuttaa siltä, että teillä yksi pieni siellä jo haaveilee, että mitä kuvia hän itse aikuisena sitten ehkä laittaa ;)

      Poista
  4. Anonyymi25/9/16

    Mulla on tällä hetkellä 5 tatuointia.kämmenselässä,molemmissa haukkareissa,toinen käsivarsi kokonaan täynnä ja selässä.nyt kun toinen lapsi on syntynyt otan taas lisää :)

    Oma tyttö ei ole kysellyt miksi on kun on tottunut että ne on osa monua kun olleet aina :) välillä sanoo miten hienoja ovat.

    VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan