IHANA BODY SHOPIN JOULU

3.11.2016


Body Shop on ollut yksi ensimmäisistä suosikkimerkeistäni ja on sitä edelleen. Arvostan heidän toimintansa eettisyyttä, tuotteiden kauneutta sekä niiden laatua. Ilahduttavaa on myös se, että hinta on kuitenkin varsin kohtuullinen ja saatavuus hyvä - ainakin jos sattuu asumaan ison ostoskeskuksen lähellä, heh.

Jostain syystä (syy lienee pieni väsymys ja loman tarve) odotan tänä vuonna myös joulua enemmän kuin koskaan. Vaikkakin se tarjoaa tänä vuonna säälittävästi vain kolme vapaapäivää putkeen, niin siitä huolimatta fiilistelen nyt jo sitä, kun saan herätä aattoaamuun kotona Joensuussa. 

Tulikin täydelliseen saumaan tämä Body Shopin paketti, joka sisälsi ihania joulutuotteita, joiden avulla joulufiilistelyn voi aloittaa jo nyt! 


Frosted Berries sarjan tuoksussa yhdistyy karpalot, mustaherukat, vadelmat valkoisiin kukkiin, karamelliin ja vaniljaan. Lopputulos on makean raikas, joka itselle päällimmäisenä toi mieleen 90-luvun Body Shopin mansikanmuotoisen saippuan :) 

Näistä itselle hyödyllisin on vartalonkuorinta. Talvella iho on aika kovilla kuivuuden ja lämpötilanvaihteluiden kanssa. Eikä se iho nyt kovin happeakaan saa useiden vaatekerrosten alla. Plussa kuorinnalle paksusta koostumuksesta. Mikään ole niin ärsyttävää, kun se, että kuopaiset purkista kourallisen kuorintaa ja se valahtaa viemäriin ennen ensimmäistäkään ihokosketusta :)



Tärkein ensin: rakastan tuota fuksianpunaista huulipunaa!! Se on myöskin ensimmäinen mattahuulipuna, jonka olen koskaan omistanut ja kas, sehän onkin aika hauskan näköinen ja sopii arkimeikkiin tosi hyvin. Sävyn nimi on Lima Magenta Matte. Toinen huulipunasävy, Osaka Plum Matte, on tummemman punainen luumun sävy ja mietinkin, että se sopisi tummalle siskolleni ihan täydellisesti. Kaveriksi riittää hyvin simppeli silmämeikki. Syksyisen, vahvemmankin silmämeikin saa aikaan A True Romance -luomiväripaletilla. Paletti sisältää mattaisen pohjavärin ja kolme hillitysti kimaltelevaa syksyistä sävyä. Pigmenttiä näissä on keskipaljon, eli levittäminen on helppoa ja sävyä voi kerrostaa. Plussaa isosta peilistä. 

Tuoksujen kommentoiminen on mielestäni ihan mahdotonta, koska jokainen meistä haistaa ne vähän eri tavalla. Itse pidin tästä Nigritellan tummasta ja tunnelmallisesta sävystä, mutta koska en juuri nyt käytä hajuvesiä, jää tämä odottamaan tai päätyy ehkä jonkin lahjapakettiin. 


Body butterit ovat aina olleet oma Body Shop must. Ihoni on talvella hyvin kuiva ja silloin nämä tuhdit voiteet tekevät ihmeitä. Spiced Apple -tuoksu sisältää omenan lisäksi kanelia, appelsiinia ja valkoisia kukkia. Tuoksu on tosi karamellinen ja täytyy sanoa, että omaan nenään ehkä aavistuksen liian vahva. Mutta jouluinen? Kyllä.

Sen sijaan suosikkini voiteista on tuo suloisen tuoksuinen Vanilla Chai -body butter! Aivan ihana tuoksu, jonka otan samantien käyttöön. Nyt voin aina suihkun jälkeen tuoksua itse jo joululta ja käydä nukkumaan haaveillen siitä taianomaisesta aattoaamusta, johon on enää muutama hassu yö aikaa.

Kaikenkaikkiaan ihania joulutuotteita joko itselle tai lahjapaketteihin! 



Tuotteet saatu yhteistyössä Body Shopin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Parasta Body Shopin tuotteissa on voiteiden ja saippuoiden mahtava tuoksu :) P.S. Oon kyllä niin kateellinen, että oot saanut tuollasia. :) Kaikki näyttää tosi kivoilta, myös tuo tumma huulipuna. ;) (Tuli näköjään smaili-kommentti...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla, että se tumma huulipuna löytää tiensä jonkun joulupakettiin ;) *SPOILER* Noista tuoksuista tulikin tänään jo hyvin juteltua :D :P

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan