Luonnonkosmetiikan ihanat myymälät Helsingissä

12.1.2018


Tänä vuonna aion siirtyä suurimmaksi osin luonnonkosmetiikan pariin. Mieltäni painaa maapallolle kohdistamamme roska ja saastekuorman lisäksi omalle kropallemme läträttävät turhat kemikaalit. Ja mikäpä parempi tapa paneutua luonnonkosmetiikan tarjontaan, kuin kierros Helsingissä alan kauniissa liikkeissä. Sain vielä mukaan parhaan ystäväni, joten päivä oli kaikin puolin todella mukava ja virkistävä. Ensin suuntasimme Bulevardilla sijaitsevaan Naturellen myymälään. Myymälä oli suhteellisen pieni ja ulkona tuli sellainen olo, että olisiko tässä pitänyt hieman enemmän panostaa itse ulkonäköönsä ennen kuin uskaltaa sisään astua, mutta vastaanotto oli niin rennon ystävällinen, että turha jännitys karisi hetkessä. Saimme asiantuntevaa ja iloista palvelua. Omat silmäni nauliutuivat kynsilakkatarjottimen kultahippuiseen kynsilakkaan ja sellainen oli pakko ostaa mukaan. Hintaan kaksikymmentä euroa. Selvästi siis kalliimpi, kuin markettien edulliset kynsilakat, mutta todella kestävä, kuten luvattiin! Ja tavallisten kynsilakkojen haju saa minut yskimään, joten ei ne nyt kovin hyväksi voi olla. Siispä mieluummin tästä lähtien ostan vähän harvemmin, mutta panostan luonnonkosmetiikan lakkoihin. Kauniista Naturellesta kaihertamaan jäi yksi ihana tuoksu, jota sipaisin ranteisiini. Se tuoksui koko päivän niin hyvälle, että minun on varmaankin pakko palata hankkimaan se itselleni.  
Seuraavaksi pyörähdimme lähes naapurissa, Uudenmaankadulla, sijaitsevaan Jolien myymälään. Jolie oli vierailemistamme paikoista suurin ja valikoimaa tuotteissa oli runsaasti. Myös asiakkaita oli runsaasti ja saimme ihan rauhassa katsella ympärillemme. Toisaalta, kukaan ei myöskään tullut kysymään, tarvitsemmeko apua tai haluammeko tietää erityisesti jotakin. Joliessa oli mukavasti alennustuotteita. Ihan kiva saada verrattain kalliista tuotteista jonkinlainen alennus, varsinkin jos on tottunut markettikosmetiikan hintoihin. Huomasin kuvia purkaessani, että näköjään kynsilakat ovat olleet kierroksemme pääteema. Joliessa tarjolla ihanan herkullinen kattaus erivärisiä kynsilakkoja! 
Lounasnälkä alkoi jo kurnia mahassa, mutta kävimme vielä Fredrikin kadulla sijaitsevassa Eco Beauty Wellness -nimisessä paikassa. Aivan ihana paikka! Niin lämmin vastaanotto ja kauniit tilat. Eco Beauty Wellness on kampaamo, kauneushoitola ja kauneustuotteiden myymälä. Tilat ovat upouudet, joten kaikki tuotteet eivät vielä olleet esillä. Täällä minua kiinnosti erityisesti hiusten kasvivärit. Olen miettinyt Cultivators-sarjaa ja sain hyvää opastusta siihen. Olisin ollut ilman tätä apua valitsemassa ihan väärää purkkia siihen nähden, millaisen sävyn haluan. Juttelimme hyvän tovin myös hiustenhoitotuotteista. Ja entä nuo kynsilakat! Aivan mielettömän upeita sävyjä, joista tekisi mieli ostaa ainakin kolme. Tai viisi. Tai kahdeksan. Hinta näissä kaikissa luonnonkosmetiikan lakoissa tuntuu pyörivän kahdenkympin nurkilla. Tänne haluan ehdottomasti mennä uudelleen, kunhan koko myymälä on pystyssä! 
Sushiövereiden jälkeen kävimme vielä vierailulla Lapinlahdenkadulla sijaitsevassa Twist Be -myymälässä. Enemmän tai vähemmän englannin kielen kanssa töitä tekevinä ihmisinä vähän ihmettelimme paikan nimeä, mutta sisään mentyä sekin selvisi. Twist Be tulee sanoista the way it's supposed to be. Ehkä ihan nokkelaa, en tiedä, mutta hyvä ajatus ainakin takana. Meille kerrottiin, että heillä jokaisen tuotteen takana on se periaate, että tuote on ekologinen, laadukas ja kaikin puolin hyvä valinta. Niin, että asiakkaan tehtäväksi jää ainoastaan mieluisan tuotteen valinta. Twist Be:ssä oli kosmetiikan lisäksi tarjolla paljon muutakin, kuten vaikka näitä (lisä)ravintoaineita. 

Suosittelen lämpimästi vastaavaa shoppailupäivää muillekin! Ja jos aika tai välimatka ei anna periksi reissua Helsinkiin, not to worry, kaikilla näillä liikkeillä on myös nettikauppa! Netissä on kätevä vaikka samaan aikaan vertailla tuotteita ja hintoja, ja valita sieltä omat suosikkinsa. 

Ai vielä piti mainita bonuksena keskustan Sokoksen luonnonkosmetiikan hyllyt. Valtavasti enemmän valikoimaa, kuin vielä jokin aika sitten! Ja näin tammikuussa tein sieltä myös upeita alelöytöjä. Keskeinen sijainti vielä plussana ja samalla voi tehdä muitakin ostoksia. 

Oletko itse tutustunut luonnonkosmetiikan tuotteisiin myymälöissä? Vai suositko nettishoppailua? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan