UUDET HIUKSET

5.3.2016


Tässä lähtötilanne. Pitkäksi venähtänyt takatukka, ohuet sivut ja kasvatuksessa oleva otsatukka. Väri ihan jees. Juuren outo kreppaus johtuu siitä, että tuon päivän minulla oli sivulla siinä kohtaa pieni letti.

Ja tässä alla lopputulos! Tykkään tosi paljon. Edestä lähti vain muutama sentti, takaa varmaankin kuusi. Saa vielä pikkuruiselle ponnarille, kun tarvetta, mutta on kivan näköinen auki myös. Väristä itseasiassa toivoin sataan kertaan viileää ruskeaa, mutta kummasti tämä vaan lämpimään nyt taittaa. Siitä ainut kritiikki. Muuten täydet pisteet uudelle kampaajalle. Oli vielä niin mukava tyyppikin, että varmasti menen toistekin.

Ajattelin seuraavalla kerralla ottaa vielä ihan hippasen lyhyemmän mallin kesäksi ja silloin saa jo tasamittaan varmasti koko tukan. Tasapitkää polkkaa minulla ei ole sitten yläasteen ollutkaan :)
Mitäs sanoo lukijaraati? Tuliko hyvä? :) Ja kauhistuttaako jotakuta muutakin, että valokuvissa jotenkin näkyy kirpaisevan raadollisesti se, että ei olla enää parikymppisiä... Iyh. En tykkää. 


11 kommenttia:

 1. Niin ja missä kohtaa se ikä näkyy? Sulla on niin ihanan tasainen iho. Ja toi tukka on tosi kiva. Itse tykkään just noista lämpimistä sävyistä ja sopii sulle ihan täydellisesti :) Mulla on kyseiselle kampaajalle aika ens viikon lauantaille. Jee!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että.. kiitos kovasti. Itse vaan kyllä selvästi huomaa, mistä kohtaa sitä on eniten rupsahtanut. No, elämäähän tämä vaan on ja olisihan se luonnotonta näyttää vieläkin 20-vuotiaalta. Jään tosi innolla odottamaan, mitä sun tukkamuutos tuo tullessaan!! Hyvä kuule, etten tuu sinne ovelle kurkkimaan "sattumalta salille mennessä" :D

   Poista
 2. Niin ja missä kohtaa se ikä näkyy? Sulla on niin ihanan tasainen iho. Ja toi tukka on tosi kiva. Itse tykkään just noista lämpimistä sävyistä ja sopii sulle ihan täydellisesti :) Mulla on kyseiselle kampaajalle aika ens viikon lauantaille. Jee!!

  VastaaPoista
 3. Mä taas katoin vaan, et vautsi mikä mimmi ja mitkä hiukset! Tosi onnistunut lopputulos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi nyt kiitos sinuakin <3 Ja kiva, että tukka näyttää muidenkin silmään kivalta!

   Poista
 4. Oiij miten ihana tukka! Sopii täydellisesti sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos! Onpa ihana ja piristävä lukea täältä näin mukavia kommentteja :) :)

   Poista
 5. Anonyymi6/3/16

  Onkohan tuo alimmainen kuva paras kuva sinusta ikinä :):) Niin säteilevän kaunis nuorinainen - kuka kaipaa jotain teinivuosia. Kampaus sopii täydellisesti! äizy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos äityli! Pitää aina muistaa se Kerttu-mummon pohdinta siitä, että "voi kun olisi vielä semmoinen pirtsakka kuuskymppinen" :)

   Poista
 6. Hihii! Niin hieno tukka! Ollaan siis samikset :D.

  Upeita kuvia upeasta naisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kaunotar!! Sulle sopii (myös) toi polkka ihan sairaan hyvin :) Itse meinasin tossa parin viikon päästä käydä vielä hippusen ottamassa lyhyemmäksi. Niin, että poiskasvatuksessa oleva otsis jo meeeeeeelkein sitten yltää muun tukan kanssa samaan.

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan