CAFE CARDEMUMMA - HELSINGIN PARAS BRUNSSI?

18.2.2017Brunssiaamupäivät ovat kertakaikkiaan parhaita juttuja, mitä arkeen voi keksiä. On ihan luksusta nähdä ystäviä ja syödä rauhassa. Paikan valinta on tärkeä, koska en halua pettyä ruokaan, painia tungoksessa tai joutua huutamaan pöydän yli kaiken metelin keskellä. Yksi paikka Helsingissä vei sydämeni kertaheitolla hyvillä tarjoiluilla sekä sympaattisella ympäristöllä - Cafe Cardemumma. Siellä oltiin tänään kahden parhaan ystäväni kanssa. Tuo paikka sijaitsee Alppiharjussa ja sinne pääsee kätevästi oven eteen ratikoilla tai bussilla jäämällä Sörnäisiin, kuten itse tein. Paikka on pieni, mutta se on sille vain ja ainoastaan eduksi. Tunnelma on rauhallinen eikä ruokaa ottamaan tarvitse jonottaa. Pöytävaraus on kuitenkin syytä muistaa tehdä, koska tänäänkin kaikki pöydät olivat täynnä. Ruoka Cafe Cardemumman brunssilla on todella herkullista ja tarjoilu sopivan monipuolista. Ei niin, että alkaisi ärsyttämään loputon vaihtoehtojen määrä (sekin on koettu), mutta niin, että ihan kaikkea ei meinaa jaksaa maistella. Tarjolla oli useampaa lämmintä ruokaa, mikä oli kiva juttu, sillä ulkona oli viileä keli ja allekirjoittanut oli ihan jäässä sisälle päästyään. Olin nimittäin pikkuisen aikaisessa ja seisoin 15min ovella odottamassa kello kymmentä :) Ottamani kasvismoussaka oli täy-del-lis-tä. Valikoimasta löytyi monia vaihtoehtoja sekä lihansyöjille että tämmöisille kasvispainotteisille brunssaajille. Makeasta pöydästä myös täydet pisteet. Lautasen pystyi kasaamaan juuri omaan makuun sopivasti joko hedelmäpainotteiseksi tai reilusti kakkuja, keksejä ja suklaata. Tarjolla myös tuoretta ananasta ja tuoreita mansikoita! 

Erityinen kiitos erikoisruokavalion huomioinnista, sillä porukassa mukana ollut maidoton kasvissyöjä sai tarjolla olevien ruokien lisäksi keittiöstä pöytään tarjoiltuna oman salaatin, kauramaitoon tehdyn lehtikaalimunakkaan sekä ihanan pähkinäisen jälkiruokakakun. Bonuspointsit vielä seuraavista:

 • Pöydässä valmiina olevat "kuohuviinilasit" (mehua) tuovat heti alkuun kivan fiiliksen
 • Luomukahvi 
 • Itse tehty mielettömän herkullinen marjahillo 
 • Ystävällinen palvelu 
 • Kohtuullinen hinta 
Koska koko postaus on mennyt ihan vaan kehusanojen listaksi, täytyy keksiä edes pari toivetta. Minut saa takuulla ilahtumaan, jos kahvin sekaan saa lämmintä maitoa, koska juon kahvini run-saal-la maidolla ja on sydäntä lämmittävää, jos kahvi pysyy maitotulvasta huolimatta lämpimänä. Öö. Okei, keksin vaan yhden :) 

Aidosti lämmin suositus siis Cafe Cardemumman brunssille 💜

Onko muut eksyneet tuonne brunssille? Oletteko tykänneet? 


* Bloggaaja ruokittu postauspalkkiona, eli postaus yhteistyössä Cafe Cardemumman kanssa. 

4 kommenttia:

 1. Oi - brunssit ovat ihan parhaita <3 tämä paikka on vielä testaamatta ja pitää ehdottomasti käydä joku kerta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen tosiaan ihan aidosti! Ja hinta oli 18 euroa, eli Helsingin brunssihintoihin nähden oikein kohtuullinen. Eihän tuota hintaa joka aamu nyt aamupalasta voisi maksaa, mutta tämmöisestä "hemmotteluaamusta" kyllä helposti silloin tällöin :) Mennään kuule joskus vaikka lasten kanssa yhdessä!!

   Poista
 2. Anonyymi13/2/18

  Ei voi kuin yhtyä näihin kehuihin. Cardemumma on ihan paras! Brunssin valikoima vaihtelee kivasti eli aina ei ole ihan samaa tarjolla ja kaikki maistuu maukkaalta & itsetehdyltä! Suosittelen lämpimästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että, tämän kommentin myötä tajusin, etten ole tosi pitkään aikaan tuolla käynyt ja nyt tuli heti fiilis, että pakko päästä :) Kiva, että sinäkin olet paikan löytänyt!

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan