MEIDÄN PERHEEN SUOSIKKIVAIPAT

12.7.2017


Vaipat, nuo vauvaelämän symbolit. Päivittäistavara, jota ilman harva vauvaperhe pärjää. Hatunnosto kaikille kestovaippailijoille, ei ollut meidän juttu Nopsun kanssa (fuskasi joka ikinen malli, jota koetettiin ja kun ne ei ihan halpoja ole testata malli toisensa jälkeen, niin homma aika pian jäi)

Aluksi käytössä oli sekalaisesti eri merkkisiä vaippoja, mutta pian suosikiksemme valikoitui Muumi-vaipat. Yksi tunnettu vaippamerkki ei istunut malliltaan ja toinen tunnettu merkki haisi niin pahalle, että tein jo kertaalleen reklamaation asiasta. Vaippapaketti haisi avatessa ihan jollekin maalille tai muulle kemikaalille. Toisen paketin ostaessamme tajusimme, että ei kyseessä ollutkaan virheellinen pakkaus, vaan ilmeisesti nämä kyseisen merkin vaipat oikeasti haisevat todella voimakkaalle. 

Muumit tuntuivat istuvan hyvin, eivät haisseet millekään ja isot plussat pamahtivat niiden ympäristö- ja ihoystävällisyydestä. 


Muumivaipat ovat ainoita suomalaisia kertakäyttöisiä lasten vaippoja. Vaippojen tuotannossa otetaan esimerkillisesti ympäristö huomioon; valmistuksessa käytetään ainoastaan kotimaista, täysin biohajoavaa selluloosaa, puuraaka-aineet hakataan sertifioiduista metsistä, sellun valkaisussa ei käytetä lainkaan kloorikemikaaleja... lista on pitkä ja siihen voi käydä tutustumassa täällä paremmin. Jopa vaipan pakkaus on biohajoavaa, eli pussia voi käyttää vaikka biojätteen pussina!


Kukaan äiti ei halua lapselleen vaippaihottumaa ja Muumeissa tämä onkin otettu hyvin huomioon. Vaipoilla on Allergia- ja Astmaliiton tunnus, joka tarkoittaa, että tuote täyttää tarkat vaatimuskriteerit eikä sisällä hajusteita tai muita yleisesti ärsyttäviä tai herkistäviä aineita. Kuten jo sanoinkin, valkaisussa ei käytetä kloorikemikaaleja eivätkä vaipat muutenkaan sisällä mitään lisättyjä kemikaaleja, kuten hajusteita tai voiteita. Nopsu selvisikin koko "vaippauransa" ilman ensimmäistäkään ihottumaa vaippa-alueella, mikä on jonkinlainen ihme, varsinkin ottaen huomioon äitinsä to-del-la ihottumantäyteisen vauva- ja lapsuusajan.

Vauvalla ollaan aluksi käytetty vaippoja, joissa on sellainen merkkiviiva vaipan kastumiselle (ja niitä tuli ostettua aivan liikaa!) joten vasta nyt pääsemme siirtymään pikkuisen kohdalla myös muumeihin :)


Olen tosi iloinen, että sain yhteistyönä kehaista teillekin näitä meidän suosikkivaippoja! Muumivaippaa valmistava Delipap valmistaa myös muitakin "aiheeseen liittyviä" tuotteita ja tajusin itse vasta nyt, että suosikkini sidemerkeistä on saman valmistajan. Nimittäin Vuokkoset. Laadukas tuote ja lisäksi plussat näistä samoista asioista; kotimaisuus sekä ympäristö- ja ihoystävällisyys. Ihotuntuma on oikeasti aivan eri luokkaa, kuin joissain hyvin muoviselta tuntuvissa merkeissä. Erityiset pisteet uudesta yösiteestä, jossa leveämpi takaosa - ei enää ylivuotoja sieltä suunnalta, jee!

Mitkä on teidän perheen suosikkivaipat? Vai oletteko jaksaneet "kestoilla"? 


4 kommenttia:

 1. Nimetön12/7/17

  Kestoiltu täysillä alusta asti. Helppoa ja halpaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että siellä kestoilu sujuu :)

   Poista
 2. Nimetön13/7/17

  Hei kiitos paljon tästä! Meillä lähtee muumit kokeiluun! En ole koskaan edes tullut ajatelleeksi että muumeissa näin paljon hyviä puolia, aina vain ostettu sitä tunnetuinta merkkiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei aivan mahtavaa, että vinkeistä oli sinne hyötyä! :) Kiitos kivasta kommentista!

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan