MESSUPÄIVÄN OSTOKSET

21.10.2017


YHTEISTYÖSSÄ SUOMEN MESSUT

Meneillään on yksi parhaista messuviikonlopuista, nimittäin I love me -messut. Suuntasin tapahtumaan jo eilen perjantaina aamupäivällä Ludun kanssa. Uskalsin lähteä vaunujen kanssa messuille noin arkipäivän aamuna ja se oli ihan hyvä ratkaisu. Ihmisiä ei vielä ollut mahdottoman paljon ja saimme viettää ihan mukavan tunnin ständejä kierrellen. Tänään oli sitten varsinainen messupäivä, kun pääsin ihan yksin paikalle. Ihmisiä näin lauantaina oli aivan valtavasti, mutta ihmeesti kuitenkin suurimpaan osaan ständejä pääsi vaivatta tutustumaan. Ainoastaan NYXin piste oli niin tukossa, että laareille ei kertakaikkiaan meinannut päästä. 

Messuilla tuli sellainen olo, että ihmisvilinän kuvaaminen ei varmaan kenellekään tuo paljoakaan uutta nähtävää, joten otinkin tähän postaukseen esittelyyn messuostokset. Ihania kirjapöytiä messuilla oli kaksin kappalein. Notkuvat, pitkät pöydät täynnä erilaisia omaan hyvinvointiin keskittyviä kirjoja - valinnan vaikeus oli todellinen. Valitsin Rachel Brathenin Yoga Girl -kirjan, koska hän on yksi sosiaalisen median tunnettuja joogapersoonia ja tuntuu, että kaipaan tähän hetkeen positiivisia esikuvia hyvinvoinnin suhteen. Kirja maksoi 15 euroa, joten ei mikään superalennus kuitenkaan. 


Hurraw:n huulirasvoista on jo tullut klassikko-ostos minun ja hyvän ystäväni messukäynneillä. Näissäkin valinnan vaikeus oli suuri, koska tarjolla on lähes kymmeniä ihania tuoksuja. Valitsin mintun, vihreän teen sekä tuollaisen, jossa SPF15. Kolme huulirasvaa maksoivat kymmenen euroa. Ajattelen, että huulirasvoissa on erityisesti syytä panostaa luonnonkosmetiikkaan, koska sitä rasvaa oikeasti päätyy elämän aikana ihan omituisen hurja määrä suun kautta mahaan. NYXin pisteelle tosiaan en oikein mahtunut kiertelemään, nappasin vain kassan vierestä ohikulkiessani ihanan lilan luomivärin. Se maksoi vain euron ja ajattelin, että juhlameikissä varmasti kivasti korosta vihertäviä silmiäni. Avril oli luonnonkosmetiikkamerkkinä uusi tuttavuus, nappasin tämänkin kynsilakan vähän heräteostoksena. Vain neljä euroa sillä oli hintaa ja mietin, että eko on tässäkin hyvä valinta sillä, koska Ludu tunkee aivan koko ajan omat ja äidin sormet suuhun ja vaikka koetan välttää omien lakattujen kynsien menoa hänen suuhun, ei se aina ihan onnistu. 


Puhdistamon pöydät ja hyllyt olisi voinut tyhjentää vaikka kokonaan. Sieltä kuitenkin ostin Energiasmoothiejauhetta, jossa kurkumaa, ruusunmarjaa, tyrniä, porkkanaa, macaa ja mangoa. Tätä sai maistaakin ständillä ja maku oli kivan kirpeä. Toimii hyvin varmasti myös banaanin ja soijamaidon kanssa smoothiena. Valmiin raakasuklaan suhteen olen aika kriittinen. Olen sen verran suklaafani, että hyvin karvas suklaa ei paljon ilahduta. Nämä raakasuklaat kuitenkin ovat todella hyviä ja kuvasta puuttuu jo jonnekin kadonnut (jep, dietti on ollut tässä vähän tauolla) inkivääri-lakritsi -makuinen patukka. Se oli ihan mielettömän hyvää, ehkä parasta maistamaani raakasuklaata. 

Näillä eväillä tultiin tänään messuilta kotiin ja tultiinpa muuten siivottuun kotiin! Meillä kävi tänään Habitaresta ostamani siivouspalvelun siivooja ja täytyy kyllä sanoa, että olen oikein tyytyväinen. Hän oli tullessaan todella iloinen, kohtelias ja miellyttävän jämpti. Siivouksen jälki oli hyvää ja olipa mukava ele pöydälle jätetty kiitoslappu suklaineen. 

Taas jaksaa aloittaa uutta viikkoa! Meidän perheessä viikko alkaakin jotenkin aina sunnuntaista, kun J on pitkän päivän töissä. Viikonloppu on siis tämän syksyn ajan typistynyt vain lauantaihin. Tiesittekö muuten, että esimerkiksi Arabiemiraateissa viikko meneekin niin, että meidän sunnuntai on heidän maanantai, perjantai on sunnuntai ja lauantai lauantai. Pysyitkö kärryillä? :) 

Hyvää huomista maanantaisunnuntaita siis kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan