REISSUSUUNNITELMIA JA -HAAVEITA

14.9.2017


Eilen sain kivan yllätyksen piristämään arkea, nimittäin risteilylahjakortin. Ei ehkä se erikoisin ja suurin reissusuunnitelma, mutta vitsit miten ihana on ajatus lähteä Päivä Tukholmassa -risteilylle hyvän ystävän kanssa! Rajattomasti aikaa keskeytyksettä höpötellä kaikkea maan ja taivaan väliltä, pari lasia hyvää viiniä (tai what the heck, mitä vaan viiniä!) ja taxfreesta suklaata. Tukholma on yksi suosikkikaupungeistani ja en ole siellä tasan vuoteen käynyt, joten odotan jo päästä kävelemään kauniita katuja ja tietenkin tekemään shoppailuja. Lahjakortti on voimassa helmikuulle, joten täytyy vain alkaa miettimään kalenterista sopivaa aikaa lähteä minilomalle. 

Toinen horisontissa mahdollisesti häämöttävä reissu on Portugali. Kuten moni jo tietääkin, tekee mieheni töitä (muunmuassa) Euroviisujen parissa ja tulevana keväänä hän taas suuntaa viisikaupunkiin, joka tällä kertaa on Lissabon. En ole itse koskaan käynyt Portugalissa, joten lähtisin todella mielelläni mukaan. Mutta entäs lapset? 


Nyt jos meillä ei olisi Luddea, niin voi että olisi helppoa lähteä tuollaisen neljävuotiaan kanssa reissuun! Ei enää mitään vaippoja ja maitoja - reput vaan selkään ja lentokoneeseen hyppytihei! Mutta niin, nyt olisi aikaakin sopivasti, kun on äitiyslomalla, mutta toki on myös tuo vauva. Pelkän vauvan kanssa myös saattaisi olla mahdollista lähteä - onhan hän sitten jo noin yhdeksän kuukauden ikäinen. Toki se tarkoittaisi aikamoista lastia vaippoja, maitoa ja vauvanruokaa (kirjoitin ensin että koiranruokaa, hahaha, what?). 

Mutta että reissuun yksin kahden lapsen kanssa? J kun on siellä pääasiassa töissä sen pari viikkoa, niin joutuisimme suurimman osan aikaa olemaan kolmistaan. No, kolmistaan olisimme tietenkin myös Suomessa, jos jäämme tänne, mutta täällä on ystävät, tutut ympäristöt ja lelut. 

Mutta sitten taas - jos olisi mahdollisuus päästä kohtuullisen edullisesti kauniiseen alkukesäiseen Portugaliin... 


Yksi vaihtoehto voisi olla, että jos lähtisin muutamaksi päiväksi sinne Ludun kanssa ja Nopsu jäisi mummin tai tädin hoiviin tänne Suomeen. En tiedä, hullulta sekin tuntuisi! 

Auttakaa nyt poloista äitiä reissuhaaveissa :)

Tukholma kuitenkin siintää laivan horisontissa jo suhteellisen pian. Onko lukjoissa muita reissuista haaveilevia tai reissua odottavia? Lasten kanssa vai ilman? Eikö olekin ihanaa, miten paljon arkeen antaa piristystä se, kun voi haaveilla jostain kivasta tulevasta!


Kuvat täältä ja täältä 

2 kommenttia:

  1. Oi, Lissabon on ihana! Tosin lapsen/lasten kanssa siellä en ole ollut :p Haaveilen itse kans reissusta, vähintäänkin just tukholmanristeilystä lasten kanssa, mutta menee varmaankin kevääseen tai talveen, kunhan vauva ensin syntyy ja arki muodostuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa, kävinkin katselemassa sun kaunista blogia ja siellä oli upeita masukuvia! Onnea odotukseen! Tukholmanristeily on just hyvä startti perheen yhteisille reissuille. Se oli meillä eka reissu Nopsun kanssa (siloni 9kk) ja nyt on ajatuksissa mennä kans Tukholmaan koko perheen kanssa kesällä. ELLEI nyt sitten jotenkin sitä ennen järjesty toi Lissabonissa käynti :)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan