PÖYDÄLLINEN BLOGGAAJIA

4.9.2017


Viikonloppuna kokoontui Radisson Blu -hotelliin pari kymmentä Kaksplussan bloggaajaa viettämään iltaa. Tällaiset kutsut on aina mukavia, vaikka samaan aikaan iskee ensin ujous (enhän mä tunne niistä oikein ketään) ja sitten nolous (ja milloin olen muka ehtinyt lukemaan muiden blogeja). Kaikki Kaksplussan bloggaajat vaikuttavat kuitenkin olevan tosi välitöntä ja rentoa porukkaa, joten turhaan ei tarvinnut jännittää kenenkään. Itse jouduin valitettavasti lähtemään vähän kesken illan pois, joten suosittelenkin lukemaan lisää illasta pian ystäväbloggaajien, bloggaajaystävien Marian Love Beyond Words -blogista sekä Minnan In Her Eyes -blogista. 

Yksi bloggaamisen pieni bonus on tämmöisissä tapahtumissa mukana olevat sponsorit ja tällä kertaa saimmekin kaikki mukaamme ihan mielettömän muhkean kassillisen tavaroita. Kiitoksena sponsoreille tässä esillä kaikki ihanat lahjuksemme :) 


Jee suomalaista ihonhoitokosmetiikkaa!


Jee Ludulle tuomisia!  


Jee miehelle kahvia!  


Jee kotiäidille kuivashampoota!


Jee korealaista ihonhoitoa! 

Blogin kirjoittaminen on kyllä tosi kiva harrastus, mutta samaan aikaan sitä aina miettii rajoja, joita vetää. Blogi on minulla ainakin aika aito "ajankuva" omasta elämästä. Kuitenkin monesti elämässä on meneillään erinäisiä asioita, joita ei halua julistaa ihan koko maailmalle. Olisi kiva purkaa kaikki ahdistavatkin ajatukset tekstin muotoon ja mahdollisesti saada vertaistukea. Toisaalta, ei halua jakaa pelkojaan ja fiiliksiään ihan kaikkien nähtäväksi ja arvioitavaksi. Ja ehkä on myös mukava pitää blogin henki tietyllä tapaa kevyenä ja positiivisena. Sitten se antaa itsellekin keveyttä ja positiivisuutta elämään. Onneksi itsellä on rakkaita ystäviä, jotka ovat omien huolien kanssa olleet tässä viimeaikoina lähellä ja läsnä. 

Tuo lauantainen tapahtuma kyllä herätti ajatuksia, että olisipa kiva joskus istua saman pöydän ääreen miettimään bloggaamiseen liittyviä asioita jollain pienellä porukalla. Sisältöjä, kuvaamista, kuvien käsittelyä ja blogin teknisiä juttuja. Ehkä täytyisi rohkeasti heittää idea ilmaan ja sopia joku päivä pienelle vapaamuotoiselle blogiworkshopille!

Ihanaa ja inspiroivaa syksyn alkua kaikille! 

Ja kiitos tosiaan vielä bloggajatapaamisen yhteistyökumppaneille:
2 kommenttia:

  1. Oli ihana nähdä ja täällä ainakin yksi innokas blogiworkshoppiin osallistuja :D Kiitos linkkauksesta! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Olisipa kiva istua yhdessä alas viinipull.. lasillisten kanssa puhumaan blogia :) :)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan