Kaksplussan bloggajien kesäkemut

19.6.2018


Kulunut viikonloppu piti sisällään juhlia toisensa perään. Ja sehän sopii vallan mainiosti perheenäidin arkea piristämään! Lauantaina olin ensin Nopsun kanssa naapurissa käymässä ystävien yhdistetyillä yksivuotis- ja neljävuotisjuhlilla, josta suuntasin jo aiemmin alkaneisiin Kaksplussan verkostobloggaajien kesäkemuihin. 

Ehdin hyvin mukaan vielä tutustumaan uuteen vaatemerkkituttavuuteen Pop&Co, jonka vaatteet tekivät laadullaan vaikutuksen. Harmittavasti tarjolla oli toistaiseksi vain hyvin tyttömäisiä kuoseja, joten jään odottelemaan syksyllä ilmestyvää poikien mallistoa. Saimme myös tutustua aivan ihanalta vaikuttavaan suomalaiseen luonnonkosmetiikkamerkkiin Fiini Naturally. Heidän sheavoi tuntui imeytyvän täydellisesti kuiviin ja atooppisiin käsiini. Innolla odotan myös päästä tutustumaan heidän pyykkietikkaan, joka tuoksui tosi hyvältä. 



Illassa kamerat räpsyivät, kännykät kävivät kuumana ja lasit täyttyivät kuplivista juomista. Tuossa porukassa osa pitää tiiviisti yhteyttä ja heillä oli osittain ihan omat juttunsa meneillään. Eikä se mitään, ymmärtääkseni kyseessä on pitkään mukana olleita bloggaajia. Meille muillekin löytyi myös tietenkin loistavaa seuraa. Kävimme yhdessä syömässä Love Beyond Wordsin Marian kanssa, jonka tunnen täältä samalta asuinalueeltakin. Mukana oli myös toista lastaan odottava ihastuttava Jerina Eat Hoop Love -blogista. Miesten päitä käänsi joukossamme myös pirteä vaasalaisäiti Maria, joka kirjoittaa Nyt heti -blogia. Jep, en muista, koska olisin viimeksi kuullut peräänhuuteluita, mutta varmasti meidän nätti pukeutuminen ja lauantai-iltana baariravintoloiden ohi kipsuttelu oli omiaan saamaan hieman huomiota. 



Lähdin itse hyvissä ajoin kotiin, sillä meillä oli sunnuntaina jo puolen päivän aikaan Lukan yksivuotisjuhlat, joihin oli vielä leipomista ja siivoamista tehtävänä. Näistä bloggajakemuista on aina niin super hauskaa saada mukaan vähän tuotteita yhteistyökumppaneilta. Goodie bagin lisäksi illassa arvottiin myös muutama arvokkaampi tuote ja minulla kävi ihan älytön tuuri. Yksi kolmesta arvottavasta tuotteesta oli Aarni Wooden kello - ja sen kohdalla nostettiin lappu, jossa luki Pirita! Minulla kesti monta minuuttia tajuta, että se olen oikeasti minä! Siis apua tämä kello on niin hieno. Vein kellon tänään lyhennytettäväksi, jotta pääsen sitä mahdollisimman pian käyttämään. 


Nämä Aarni Woodsin kellot on tehty suomalaisesta puusta, kuten koivusta, tammesta, saarnista ja jalavasta. Muutamissa malleissa on hirvennahkaiset rannekkeet. Tällä hetkellä niin kovin ajankohtainen muoviroskan vähentäminen on tämänkin yrityksen toiminnan filosofian ytimessä. Kotimaiset design-tuotteet ovat ekologinen valinta, eivätkä lisää maapallon muoviroskakuormaa entisestään. Ranteessa tämän kellon koivuinen ranneke tuntuu todella mukavalta. Jotenkin pehmeältä. Ja kevyeltä. Malli menee muuten hyvin sekä miehelle että naiselle. Instan storiesin puolella kuva kellosta käytössä. 

Näin mukavissa tunnelmissa siis vietettiin viikonloppua.

Suuret kiitokset kesäkemujen yhteistyökumppaneille!
Ja kuvista kiitos Inka ja Lapsen Askelin -blogi!

2 kommenttia:

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan