Tadaa!! Uusi kylpyhuone on vihdoin valmis!

27.10.2018


Eilen se päivä viimein koetti - uusi kylppärimme on valmis! Olen niin iloinen, kun sain ottaa nämä kuvat ja laittaa teille nähtäväksi! Eikö ole aikamoinen muutos? Muistatko postauksen vanhasta kylppäristä? Jos et muista, niin ei haittaa, tein nimittäin tuonne postauksen loppuun neljä vertailukuvaa, joista näkee eron. Olen itse todella tyytyväinen lopputulokseen! 



Mitä me oikein teimme? No, kaakeleihin ei haluttu koskea, mutta muuten tehtiin melkolailla kaikki, mitä nyt pystyy. Vanhat kalusteet saivat lähtöpassit. Niitä purkamaan tullut ammattilainen huokaisi, ettei koskaan ole nähnyt Näin Isoja Kylpyhuonekalusteita. Niiden irrottamisessahan meni sitten aikaa jonkin verran enemmän, kuin oltiin arvioitu. Tästäpä päästääkin siihen, että aina saa kyllä jotain reklamaatiota olla tekemässä... jos heiltä ihminen käy etukäteen arvioimassa työn, niin kalusteiden koko ei voi olla yllätys, minkä takia tehdään sitten töitä muutama tunti enemmän. No, se siitä. Uudet kalusteet ostettiin Ikeasta ja niiden hinnaksi tuli "vain" tuhat euroa. Jännitti tosi paljon, että miten osaa ajatella kalusteiden sopivan meidän kylppäriin, mutta nehän istuu sinne loistavasti. 

Meille tuli siis uudet nuo isot kaapit, jotka eivät enää puske noin kymmentä senttiä tuon korokkeen yli ja yltävät lähes kattoon asti, joten säilytystila on maksimoitu. Allaskaapissa on kaksi isoa vetolaatikkoa. Taso on bambua ja siihen valitsimme tuollaisen korotetun altaan, mikä oli oikeastaan ainut vaihtoehto, koska sähköpistokkeiden kohdat määrittävät sen, mille korkeudelle koko systeemi tulee. Peilikaappi on iso ja sen sisään mahtuu hyvin tavaroita. Sivuilta tulevat valot antavat hyvän valon meikkaamiseen. Wc-istuimen päälle laitoimme vielä lisäkaapin, jossa on esimerkiksi suihkussa tarvittavia juttuja ja hiusjuttuja. 



Ostimme lisäksi eri firmalta silikonien vaihdon sekä seinän pystysaumoihin että lattian saumoihin. Lisäksi he korjasivat lattiassa muutamasta kohdasta kuluneen sauman. Tämän hinta oli vähän enemmän, kuin luultiin, sillä lattian materiaali olikin jotenkin yllättävän kovaa. Entä muistatteko ne yksittäiset "ihanat" kuviolaatat? Tällä viikolla on sudittu maalia seinään olan takaa (olan takaa sudittu?) ja sekä kuviolaatat että suihkun kohdalla ollut sininen on nyt historiaa. Kaakelimaali on aivan mahtava juttu, vaikka maksoihan sekin purkki useamman kympin plus tarvikkeet. Kolme kerrosta tarvittiin hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi ja viimeksi meillä on käyty suihkussa siis tiistaina. Tänään olemme menossa vuorotellen salille suihkuun ja lapset pääsevät viimein huomenna kylpemään. Olin ajatellut suihkun olevan pois käytöstä kaksi vuorokautta, mutta tosiaan tarvittiinkin kolme maalikerrosta ja lopullinen kuivumisaika onkin 48h. Okei, pitäisi olla 72h, mutta ihan oikeesti... jospa se 48 riittäisi! Toki ei nyt kannata mokata mitään kun näin hyvä lopputulos on. 


Tässä vielä alla vertailukuvat. Toki uudet kuvat ovat käsiteltyjä, mutta onhan ero nyt kuitenkin todella iso. Kaikenkaikkiaan päästiin kuitenkin tosi edullisesti siihen nähden, että oltaisiin pistetty koko kylpyhuone laattoja myöten uusiksi. Eikä tässä nyt ihan järjettömän paljon vaivaa ollut, varsinkin, kun ostettiin tuo purku ja asennus ihan "avaimet käteen" periaatteella. 

Kertokaahan, mitä te tykkäätte!






6 kommenttia:

  1. Anonyymi27/10/18

    Kylläpä on ilme raikastunut ja selkeytynyt. Hyvin on suunnittelu onnistunut kun näyttää siltä, että tilaa on tullut enemmän mutta myös säilytystilaa tavaroille on saatu pieneen kylppäriin kun on otettu korkeutta hyvin käyttöön. Onnittelut uudesta kylppäristä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi27/10/18

      Mitä ihmettä, en voi kommentoida, kuin anonyyminä. No, mutta siis kiitos kovasti kivasta kommentista, (äiti?) :) :)

      Poista
  2. Kiva toi matto. Mistä se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi27/10/18

      Kiitos! Kuule en yhtään muista, se on tosi vanha :) (apua, kommentointi ei onnistu, pakko kommentoida anonyyminä, eli Pandamama täs :)

      Poista
  3. Tästä tuli tosi hyvä! Me ollaan myös lähellä maalia, ensi viikon lopulla pitäisi remppamiesten tulla paikalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tsemppiä sinne viimemetreille - se on sit aivan ihana, kun on uusi kylppäri 😊

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan