Flunssanhakureissulla

27.4.2015

Viikonloppureissu Joensuuhun semi-onnistuneesti takana. Menolento meni hyvin. Itseasiassa oli tähän astisista lennoista Nopsun kanssa helpoin. Viime kerrasta on jo puoli vuotta ja selvästi nyt helpottaa jo, kun poika viihtyy hetken aikaa tutkien penkkejä ja turvavöitä, katsellen ikkunasta suurilla silmillä isoa "poraa" (moottori) sekä ipadin lasten pelejä. Korvien lukkiutumista koetin estää nenäsuihkeella ja nousussa antamalla pillimehua.


Perillä meitä odotti harvinaisen talvinen sää. Perjantaina ja lauantaina satoi kunnolla räntää ja rakeita niin, että meidän oli pakko käydä lauantaina aamulla ostamassa kurahousut (tarvittiin ne toki muutenkin), että päästiin ulkoilemaan. Sukulaisia nähtiin tuttuun tapaan iso kasa. Erityisen kiva oli nähdä minun tätiä, joka on ihana samanlainen höpöhöppänä, kuin minäkin :)



Jo ensimmäisenä reissuyönä poika heräili varmaankin tunnin välein itkahtelemaan. Oma uni jäi siis aika vähäiseksi. Tämä ei kuitenkaan ollut mitään seuraavaan yöhön verrattuna, kun tyyppi piti ottaa viereen nukkumaan ja siinä se itkeskeli vaatien rauhoittelua koko yön. Annoin särkylääkkeetkin, koska piteli korviaan ja muutenkin oli kipeän oloinen. Perus flunssahan sieltä tuli ja voitte vaan arvata, miten jännitti tuo eilinen paluulento!! Kuitenkin, kuin ihmeen kaupalla, kaikki meni hyvin. Käytössä oli kaikki konstit mitä keksin, eli Panadol, Burana, puuduttavat korvatipat, nenäsuihke, banaanit, rusinat, pillimehut ja Risto Räppääjä :) Niin, ja tietenkin MUMMU, joka tuli meidän kanssa samalla lennolla Helsinkiin työmatkalle.


Isimies oli kotona ollut aivan ihana ja vienosta pyynnöstäni hionut sekä lakannut meidän "hieman" kärsineen keittiön pöydän. Ai että, miten kaunis siitä tulikaan! Muutenkin koti oli siivottu lattiasta kattoon <3 Olipa kiva tulla kotiin siis kaikin puolin.

Nyt tässä vaan sitten taas tasapainoillaan tätä viikkoa eteenpäin kiistellen siitä, kumman palaverit on tärkeämpiä aka kumpi jää Nopsun kanssa aina kotiin. Voi sairastelut! Pitää vaan luottaa siihen mitä kaikki äidit sanoo - eka puoli vuotta päivähoitoa on aina pahin. Sitten helpottaa. Siihen luotamme.




8 kommenttia:

  1. Voi että noita sairasteluja!! :( Paranemisia Nopsulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna <3 Mä niin eilen pääsin kiinni siihen fiilikseen, mikä sulla oli varmasti tuhatkertaisena, että I-HA-NA palata kotiin :) Toivottavasti tästä ei tule tapa, vaan molemmille luvassa on vielä kivojakin reissuja :)

      Poista
  2. 😞 Kyllä tuo vielä helpottaa,toivottavasti jo pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kyllä varmasti. Kesän ehkä on terveenä (ja kotona) ja sitten alkaakin syysflunssakausi :P No ei, hitto, pakkohan tämän on jossain vaiheessa muuttua terveemmäksi meiningiksi! Pusuja sinne Ibizalle pikkumussukoille!

      Poista
  3. Ihana oli kun kävitte! Tosin Nopsulta näköjään myös tarttui kevätnuha minulle. Toivottavasti menee molemmilta nopeasti ohi. Pian nähdään uudestaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi ei.. ja Juhikseen tuntuu kans tarttuneen :/ Toivotaan, että pikana ohi!

      Poista
  4. Anonyymi29/4/15

    Tähän flunssaketjuun ilmoittautuu myös mummu. Tulikin oikein kunnon tauti mutta onneksi on loma sitä varten ;) Ihana oli nähdä kuitenkin Nooan valtava kehitys, Nooasta on kasvamassa hyvää vauhtia reipas pikkumies, joka ymmärtää jo niin paljon asioita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että sentään!! Jopa nyt sitten kaikki saa kärsiä samasta pöpöstä :/ Mummua on kovasti täällä kyllä kyselty, että pitää pian miettiä seuraavaa näkemistä!

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan