Beauty-ful Wednesday

18.4.2015

Tämä postaus jäi keskiviikkona julkaisematta. Unohdin kalenterini kampaajalle ja sen välissä olivat sekä lentoliput että presentaation kaikki muistiinpanot. Iltaan tuli siis vielä vähän ylimääräistä säädettävää ja hoidettavaa.

Huh, miten tapahtumarikas viikko! Eilinen varsinkin veti monet kylmät väreet pitkin käsivarsia, kun ystävän 2v tyttö sai äkillisen, tosi pelottavan sairaskohtauksen ja joutui sairaalaan. Tästä seurasi aika monta (epäonnista) vaihetta minun yrittää mennä sairaalaan tueksi ja viedä sinne vähän syömistä. Kun olin tuhatta ja sataa tullut töistä kaupan kautta päiväkodille ja sieltä (pojat toki siitä jatkoivat kotiin) hikoillut ruuhkaisella kehätiellä Jorviin, niin samalla hetkellä, kuin minä parkkeerasin auton - ystävä lapsen kanssa oli noussut toisella ovella ambulanssiin ja kyyti lähti Lastenklinikalle. No, nyt tilanne on kuitenkin rauhallinen ja syitä selvitetään. Saa sitä vaan kuulkaa olla hitsin kiitollinen siitä, että on terve ja että lapsi on terve!

Sitten kevyempiin aiheisiin :)

Tänään on ollut superkauneuspäivä! Lähdin töistä jo pikkuriikkisen etuajassa, jotta pääsin pitkästä aikaa kampaajalle. Viimeksi olin käynyt tammikuun alussa - sen jälkeen olen vain koettanut saada tätä epämääräistä lyhyttä ja huonokuntoista tukkakasaa kasvamaan. Laitan hiuspostauksen ihan erikseen myöhemmin :)

Kampaajan jälkeen pieni hetki kotona Nopsun kanssa leikkien ja vielä iltamyöhään lähdin ystävän luokse (ihana Beauty by Boman Niina) laittamaan geelikynnet. Tämän piti olla se lauantain "ylläripylläri", mutta jouduimme vähän siirtämään ajankohtaa. Kynsistä tuli aivan mielettömän kauniit! Ymmärrän jo nyt hyvin helposti, miten näihin jää koukkuun. Upeaa, kun on koko ajan kauniit ja huolitellut kynnet <3



Nyt täytyy vielä pakata muutamat tavarat huomista reissua varten! Aamulla on jo 6:17 lähtö lentokentälle. Hello Norway!

4 kommenttia:

  1. Todella kauniit nuo kynnet, juuri tuollaiset itsekin haluaisin. En ole koskaan kokeillut geeli- tai rakennekynsiä.

    Toivottavasti ystäväsi lapsella on nyt jo kaikki hyvin.

    Meidän T sai myös aiemmin pari tosi rajua allergiakohtausta, kun emme vielä tienneet hänen vakavasta allergiastaan. Nykyään tiedetään, että pienikin määrä kananmunaa aiheuttaa sairaalareissun ja ollaankin onnistuttu sitä todella hyvin välttämään. Meillä on myös adrenaliinikynä olemassa oireiden varalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On nämä kyllä ihanat. Meillä vaan kävi semmoinen pikku incident, että juuri shellac-sarjan valkoinen oli Niinalta loppu ja kokeiltiin laittaa toisen sarjan valkoista. Sepä nyt ei sitten näytä noissa kärjissä kestävänkään. Neljästä kynnestä on jo lohjennut :( Meen huomenna korjauttamaan.

      Ja kyllä, siellä on kaikki jo kunnossa ja pikkuneiti takaisin voimissaan. Monenlaiset oli tutkimukset, mutta onneksi mitään isompaa vikaa sitten ei löytynyt. Noi T:n kohtaukset kuulostaa kyllä kans aika kauhealta. Varmasti tosi pelottavaa. Onneksi tosiaan tietää mitä välttää ja onneksi täällä ainakin apu on aina suht lähellä.

      Poista
  2. Hei,anteeksi jo etukäteen ystäväkulta,mutta tulen tänne nipottamaan vähän. Nuo sinun kynnet eivät nimittäin ole geelikynnet vaan niissä on geelilakkaus. Ihan siksi vaan ajattelin,että korjailen termejä ettet sinä tai joku blogia lukeva mene tilaamaan tämän perusteella geelikynsiä sillä ne ovat sitten jo vähän hevimpää tavaraa. Kauniit kynnet nämä kyllä ovat, minä kanssa tykkään geelilakkauksista sen takia,että ne näyttävät aina luonnollisemmilta kuin geeli- tai akryylikynnet.Toivottavasti saitte lakan uusintakierroksella pysymään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, hyvä että korjasit! Siis mun sanavarasto kynsien suhteen on ihan hakoteillä, että mulle geelit ja lakat on kuin puurot ja vellit :) Meillä kävi tosi huono tuuri koko kynsiepisodin kanssa, kerron sulle sit <3

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan