Hyvää pääsiäistä!

2.4.2015

Huh mikä viikko. Niin se työstressi vaan hiipi niskaan ja tarttui kiinni ihan samaan tapaan kuin ennenvanhaan. On tullut paiskittua ylitöitä ja onneksi J on pystynyt sekä viemään että hakemaan Nopsua hoitoon/hoidosta. Arvatkaa vaan, tuleeko tunne, että "siellä ne päiväkodin tädit nyt mutisee, että just semmonen uraäiti että ei paljon näy päiväkodilla.." - vaikka tuskin ajattelevat! Eiköhän ne osat taas joskus sitten ole myös toisinpäin!

Nopsulla on mennyt tosi kivasti tämä viikko hoidossa, alkaa selvästi jo tottumaan ja jää sinne ilman itkuja. Oikeastaan - viime päivinä itku on tullut aina siinä vaiheessa, kun pitäisi lähteä kotiin :) Huomasin vasta tänään Nopsun lokerossa (no mitä hitsiä, en minä sinne nyt joka päivä kurki - pitäisikö?) jo jonkin aikaa olleet piirustukset. Voi pientä. Ja lisäksi tällä viikolla oli askarreltu pääsiäispupu. Hienoin pääsiäispupu ikinä <3


Nopsu on muuten ottanut hurjan spurtin tässä viikon aikana puheen kehittymisessä. Uusia sanoja on tullut varmasti melkein kymmenen. Vanhojen tuttujen lisäksi löytyy nyt myös; isi, anna, avaa, amme, kiitti (tiitti), nalle, kukka, lamppu..

Pojat lähtivät äsken käymään ruokakaupassa, minä koetan sillä aikaa siivoilla ja illalla saadaan Nopsun kummitäti tänne pääsiäiseksi kylään.

Toivottavasti jokainen pääsee nauttimaan näistä vapaapäivistä - perheen, ystävien tai ainakin vaan mukavan tekemisen parissa!


3 kommenttia:

  1. Anonyymi2/4/15

    Ei voi olla mitään sen liikuttavampaa kuin ensimmäinen piirustus ja askartelutyö päiväkodista :) Voi pientä!
    Paula-mummu

    VastaaPoista
  2. Täti on samaa mieltä, aivan ihania! Niin iso poika siulla jo, että tuollasia tekee :) Mukavaa pääsiäistä sinne kaikille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se :) :) Pian onneks näätte taas!

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan