#blogitarina

14.10.2015

Ihanaa, juuri kun eilen mietin, että nyt ei ole kyllä mitään kirjoitettavaa blogiin, niin Love Beyond Words -blogin Maria heitti minulle postaushaasteen. Kiva juttu!

1. Haaste on avoin kaikille bloggareille. Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).

2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.

3. Haasta mukaan neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa.

4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteen ja kenet haastat mukaan.

5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkun kuvan yhteyteen tagi #blogitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. #Blogitarina -haasteen käynnisti Kototeko -blogi.


Minä olen jo vuosia pitänyt reissublogeja aina kun olen ollut pidemmän aikaa reissunpäällä. Esimerkkinä kun olin kesän Berliinissä töissä. Niinpä oli luontevaa alkaa pitämään blogityyppistä päiväkirjaa, kun tiesin odottavani lasta. Aloin kirjoitella 2013 keväällä blogia eri osoitteessa, kuin tämä. Tuo blogi seurasi odotuksen polkua aina synnytykseen asti. Ensimmäisen postauksen ensimmäinen kappale: 

Aurinkoinen sunnuntaiaamu. Elämän parhaita hetkiä. Luojalle kiitos tästä pääsiäislomasta, kun unen tarve on viimeiset kolme kuukautta ollut noin 15 tuntia vuorokaudessa, on sitä ihminen kiitollinen kaikesta ylimääräisestä vapaa-ajasta. Niin juu, olimmehan muutama viikko sitten parin viikon häämatkalla, mutta kun siinä oli "vähän" kaikkea muutakin hässäkkää, niin ihan rentoutumisen piikkiin reissua ei voinut laittaa. Siispä on ollut ihanaa tässä muutama päivä vaan olla rennosti kotona.


Pienen vauvan kanssa elämä vei kaiken ajan ja energian, joten bloggaaminen sai väistyä hetkeksi. Vuoden 2014 keväällä taas elämä tuntui voittavan, niin palasin kirjoittamisen pariin. 

Keväällä 2015 koin tarpeen ottaa blogissa uuden alun (ja suojella enemmän pojan yksityisyyttä), vaikkakin tuntui haikealle sanoa samalla heipat kahdelle vuodelle blogihistoriaa. Syntyi These are the Days, joka pohjaa biisiin, jossa lauletaan "These are the days, we've been waiting for, nobody knows just what's in store, you just, roll your window down and place your bets, these are the days, we won't regret." Kaiken uhman ja arjen kiireen keskellä kun nämä kuitenkin ovat niitä kultaisia päiviä, joita myöhemmin lämmöllä ja haikeudella muistelemme <3Haastan mukaan: 

Bookish - lukuintoinen  (lapsuudenystäväni kirjablogi)
Minnamanna (mammakaverini lifestyle-blogi)
Zubi's corner (opiskelukaverini tyylikäs sisustus -ja taaperoelämä- blogi)
Kun äiti kelaa (upea Selina pitää yhtä suosikkiblogeistani)4 kommenttia:

 1. Kiitos Pirita, tartun tähän mielelläni, koska mulla on aika paljon uusia lukijoita, eivätkä he varmaankaan tiedä kaikkea blogin alun taustalla (vaikka siis taustalla ei oikeastaan ole yhtään mitään muuta kuin halu kirjoittaa blogia ja kliseisesti äitiyslomalle jäädessä sille avautui aikaa elämässäni). Mutta erityiskiitos, koska nyt löysin Kun äiti kelaa -blogin ja vitsit, se on ihan mahtava, koukutuin heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei kivaa!! Ja super hauska, että löysit tätä kautta uutta luettavaakin :) Koska mitäs meillä työssäkäyvillä äideillä muuta on ku aikaa :D :P

   Poista
  2. no älä muuta sano! kiva kun saadaan jotain tekemistä... ;)

   Poista
 2. Jee kiitos Pirita haasteesta! ;)

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan