Vanhempainilta ja hammaslääkäri

8.10.2015

Olin kuvitellut kirjoittavani muhkean postauksen juorujen ja informaation täyteisestä vanhempainillasta, jossa vihdoin pääsin tutustumaan muihin lasten äiteihin. Muodostaisimme vanhempaintoimikunnan ja sekä minä että Nopsu saisi lisää ystäviä. Ajattelin myös lisääväni mehukkaan tarinan ensimmäisesta kauhukokemuksesta hammaslääkärin tuolissa.

Mutta ei.

Vanhempainilta oli ihan totaalinen floppi. Siellä ei käytännössä ollut mitään asiaa (tässä meidän päivärytmi, jonka te tiedättekin, ja tässä meidän tilat, jotka nekin tiedätte) ja jokainen vanhempi istui kuin myrkyn niellyt. Sain väkisin vähän viritettyä keskustelua Matjuksen äidin kanssa. Ehkä lauseen verran.

Hammaslääkäri taas meni niin hyvin, ettei siitäkään jaksa kirjoittaa. Nopsu kiipesi itse tuoliin. Toki sitten kun tuolia piti laskea, niin äitin piti hypätä siihen alle pehmusteeksi (tässä kohdassa äitiä alkoi ahdistamaan, kun huijattuna huomasi itse makaavansa hammaslääkärin tuolissa). Nobbe antoi hoitajan tutkia peilin kanssa hampaat. Sitten juteltiin hampaidenhoidosta ja ruokailuista. Kiitti moi. Ei saanu edes tarraa. Ei äiti eikä lapsi.

Että siinä ne mehukkaat aiheet sitten kuivui kokoon. Ei ansaitse edes kuvitusta tämä kuivakka postaus.

7 kommenttia:

 1. Täähän oli just hauska :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, no hyvä jos upposi. Oli ehkä kaikkien aikojen vähiten aikaavievaä postaus :D

   Poista
 2. Hih, todella tutun kuuloista... ;)

  VastaaPoista
 3. Vau! Ompa menny hyvin hammaslääkäri reissu! Hyvä Nooa ja äiti! Mä oon kuullu vaan kauhutarinoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni, kato ihan hyvin voi kans mennä :) Kerrot sit miten M pärjäsi Fannin kans :)

   Poista
 4. Hahaaa.. oikeastaan näin käy aika usein. :D suunnittelen itse blogiotsikot noin viikkoa etukäteen ja kaikki ei ehkä aina mene niin kuin kun suunniteluut. Mutta se on osa elämää ja hauska kuulla, että jollekin toisellekin käy näin.. <3

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan