I love me 2015

18.10.2015

Terveisiä I love me -messuilta! Oltiin siellä käymässä tänään rakkaan ystäväni Katariinan kanssa. Messuilla on aina kiva tunnelma, koska ne keräävät yhteen samanhenkisiä ihmisiä. Tässä tapahtumassa yhdistyy kaikki itselle mukava, eli terveys, kauneus ja hyvinvointi. Kävi vielä hyvä tuuri ja voitin The Natural Goods Companyn arvonnassa ilmaislipun, johon sisältyi Madaran kasvohoito! Vaikka en kyseisen yrityksen hehkutuspostauksesta mitään silloin hyötynytkään, karma näköjään palkitsi tätä kautta ;)Pitihän siellä vähän herkutellakin ja tuo Magnumin "omasuunnittelema" jätski oli loistovalinta. Pinnalle valitsin lakritsia, merisuolaa ja kuivattua vadelmaa. Nam! Ostoksia tuli ihan hyvä määrä tehtyä - messualennuksilla tietenkin. Kasvohoito puolestaan oli ihanan rentouttava kokemus (toinen kerta elämässäni moista luksusta), mutta en kyllä itse maksaisi 60 euroa tuosta huvista. Okei, kasvot näyttää virkistyneeltä, mutta niin ne näyttää saunan, kotikuorinnan ja kosteusvoiteen jälkeekin..

Kolme tuntia messuilla ja hyvässä seurassa meni hujauksessa. Kaikenkaikkiaan tosi kiva päivä ja varmasti ensi vuonna taas uudelleen!


2 kommenttia:

  1. Oijoi, tuo jäätelö näyttää NIIIN hyvältä! Ja sinä niin kauniilta :) Oli varmasti todella mukava päivä, ja varmasti tervetullutta omaa aikaa sinne uhmapörriäisen keskelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih.. just katoin, että näkyy kyllä kasvoista tämä viime kuukausien huono vointi (suomeksi; kilot) - mutta kiitos jos siskon silmään näyttää kauniilta <3 Kiitos myös kommentista <3 Jätski muuten oli ihan ssaaaaaaaiiiraaan hyvää :) Noita saa varmaan taas ens kesänä Vanhalta Ylioppilastalolta (siellä ollut kahtena kesänä Magnum-baari), joten sinne sitten siis ;)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan