Kymmenen kysymystä

2.11.2015

Taas putkahti blogihaaste suunnalta Love Beyond Words. No, sehän ei haittaa, koska kuten jo aiemminkin mainittu, satun pitämään aikalailla näistä kyselyistä :)

Myöskin eilisen negailun jälkeen hyvä koettaa kääntää katsetta positiiviseen ja haaveilla tulevaisuudesta. Kuvituksena pari mini-Nopsua blogin puolen vuoden tauon ajalta sekä kaksi kahjoa siskoa Barcelonasta.1. Kumpi teillä valittaa useammin ja mistä?

Voi ei. No minä. Ja aiheiden kirjo on laaja. Jos J joskus valittaa jostain, niin sitten on ISOSTI jokin asia vinossa.

2. Ihanin piirre lapsessasi/lapsissasi?

Laulut. Kun juuri kaksi vuotta täyttänyt laulaa ”sata salamaa ikkee tuuta, ja koko ELÄMÄ LÄJÄHTÄÄ” tai ”Hei Lobin; kun ka, kun kun KA, heeeeee-eei”.

3. Mitä tekisit, jos saisit 100 000e?

Vaihdettaisiin isompaan asuntoon. Ja jos jotain jäisi, niin laittaisin säästöön ja ehkä jonnekin rahastoihin, niin että olisi turvaa tulevan varalle. Varsinkin, kun työ- ja taloustilanne on tällä hetkellä niin ahdistava. Kelpaisi myös matka Japaniin. Niin ja ihan kävisin kuulkaa kampaajalla :D

4. Missä näet itsesi vuoden päästä? Entä 10 vuoden päästä?

Vuoden päästä toivottavasti mulla on työ, jossa viihdyn hyvin ja josta saan sopivan korvauksen. Asutaan edelleen tässä ja ollaan onnellinen perhe. Mulla on pidemmät hiukset ja oon hyvässä kunnossa :) Jos meinataan vielä jotain lapsia hankkia, niin varmasti masun tässä kohtaa pitäisi jo olla olemassa, koska mulla on päähänpinttymä, että yli 35 en halua enää synnyttää :) ISO JOS. Tällä jahkailun määrällä mä täytän pian 55 ja se oli sillä sit taputeltu :D

Kymmenen vuoden päästä oon päässyt urallani eteenpäin ja löytänyt vahvemmin sen Oman Jutun. Ollaan muutettu isompaan asuntoon ja viihdytään siinä pihapiirissä hyvin. Perheessä kaikki on onnellisia ja terveitä. Pärjätään taloudellisesti hyvin ja nautitaan elämästä kaikkine käänteineen. Toivon myös, että minun läheisillä on kaikki hyvin ja heidän unelmansa ovat toteutuneet <3


5. Paras lomamuistosi?

Ehdottomasti 1kk reissu Kaakkois-Aasiassa neljän tytön kanssa vuonna 2009. Ihan mieletön kokemus olla ekaa kertaa noin kauan ja noin kaukana. Rakkaus Aasialaiseen kulttuuriin syttyi tuolla reissulla ja huomasi myös, että pärjää tosi alkeellisissakin olosuhteissa "viidakkosaarilla". Kokemusten kirjo Pulau Perhentianin saarilta Singaporeen oli myös valtava ja niin antoisa.

6. Paras muistosi ystäviesi kanssa?

Onkohan mitään yli muiden. Sanotaan, että reilu vuosi sitten tehty reissu Barcelonaan siskon kanssa oli aika kingi. Lähtisin milloin vaan uudelleen!

7. Mikä oli pienenä haaveammattisi?

Ensin askarteluohjaaja ja sitten terveydenhoitaja. Sitten kouluiässä halusin lakimieheksi. Ala-asteen kutosen jälkeen en enää olekaan sitten ollut asiasta lainkaan varma!


8. Romanttisinta mitä mies on sinulle tehnyt?

Kosinta narikassa ;) No, ei se ollut narikka!! Melkein oli <3 Muistan myös sen, kun pojat kerran lähti Pohjanmaalle ja minä sain ekoja kertoja kotona pitkästi omaa aikaa. Rakas oli jättänyt pöydälle pullon punaviiniä ja ison rasiallisen (törkykalliita) käsin tehtyjä suklaakonvehteja. Se on tosirakkautta se!

9. Mitä tekisit vapaaviikonloppuna?

Tarkoitetaankohan tällä työ- ja lapsivapaata? Otan oikeuden käsittää sen niin :) Oijoi, aamuisin nukkuisin pitkään (ehkä jopa puoli kahdeksaan!) ja joka päivä tietty päiväunet. Söisin puolet ajasta terveellisesti salaatteja ja smoothieita - puolet ajasta herkuttelisin pepperonipizzalla ja söisin karkkia leffaa katsellen. Kävisin salilla, saunassa ja lakkaisin jotkut tosi kauniit kynnet. Plus siivoaisin. Tietty.

10. Paras piirteesi äitinä?

Tätä oli pakko kysyä mieheltä, koska olen aika huono näkemään itsessäni hyviä asioita. Vastaus oli ensin ”olet huolehtivainen”, jonka mä torppasin sillä, että se kuulostaa vaan neuroottiselta :) Toinen ehdotus oli, että ”sä mietit aina Nopsun parasta pitkällä tähtäimellä”. Se on kyllä ihan totta. Pyrin tekemään asiat niin, että erilaiset säännöt, valinnat ja tekemiset kantaisi positiivista hedelmää pitkälle tulevaisuuteenkin.

 Heitän tämän haasteen vapaasti kenelle vaan napattavaksi. 
Positiivista alkuviikkoa! 

7 kommenttia:

 1. Hih, jee sulle on hyvä laittaa haasteita, kun tykkäät niitä tehdä ;D Ootko vaihtamassa työpaikkaa vai mitää ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vaihtamassa :) Nykyinen työnkuva vaan on niin kirjava, niin toivon, että saisin vähän "erikoistuttua" ja sitä kautta kehitettyä omaa ammattitaitoa. Myös hieman vaativampi rooli ja sitä myötä parempi korvaus työstä kiinnostaa. Ja joo, tänne vaan haasteita aina tulemaan :D

   Poista
 2. Voi miten pieni Nopsu! <3 Ja Barcelonan reissu oli tosiaankin aika kingi, harvoin on niin hauskaa ollut :) Olis kyllä huippua tehdä joskus vastaava reissu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt kun mainitsit, niin katopa ku sähköpostiisi on tupsahtanut Berliinin lennot :D No, ei sentään :) Mutta olis NIIN kiva lähtee jonnekin uudelleen käymään. Vaikka lähellekin. Ja just joku 3 päivää on jo ihan riittävä aika pieneen irtiottoon. Compartementos superiores!

   Poista
 3. Mulle kun ei vielä mitään haasteita tule, niin otin sitten tämän tästä tehtäväkseni :D Ihan kiva tehdä tämmöistä, saa samalla vähän lisäaikaa seuraavan tekstin raapustamiseen ;) Tuolta löytyy oma versioni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei hauskaa, että bongasit!! :) Kävin jo lukemassa ja tosi kivoja ajatuksia sinulla. Plus tykkään ihan simona sun blogin nimestä :) :)

   Poista
  2. Haha, kiitos! :D Oli muuten vaikein homma koko blogin perustamisessa toi nimen keksiminen! Jossain yläasteelta mieleen jääneessä laulussa oli säe "big fat mama llama" ja siitä se ajatus sitten lähti :D

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan