Vegaaniaamupalalla

26.11.2015

Tänään aamulla sain meille aamiaiselle kaikki mun vegaaniset (vegaaniset?) tiimikaverit. Pidettiin meillä ensivuoden suunnittelupäivää ja sain kunnian valmistaa vähän syötävää. Kovin suureellisen brunssin valmistamiseen ei ollut aikaa, mutta jotain kuitenkin sain aikaan. Tein tuorepuuroa upean My Exploration blogin reseptin mukaan. Sekaan tuli liotettuja chia-siemeniä, kookosmaitoa, puolukoita, banaania, mantelimaitoa ja lucumaa. Lisäsin myös vähän vaniljaa ja hunajaa sekä koristelin annokset kookoshiutaleilla, mustikoilla ja karpalojauheella.



Puuron lisäksi tein yhden suosikkiraakakakuistani, eli suklaa-appelsiinikakun. Kakkua sentään en kyllä aamulla tehnyt, vaan se oli saanut jo reilun vuorokauden muhia ja maustua jääkaapissa. Tämän ohjeen alkuperä on hukassa, mutta reseptin voi halutessaan käydä kurkkimassa minun aikaisemmasta ruokablogista.



Kaikki kävivät hyvin kaupaksi. Sain jopa hieman kehuja :) Kieltämättä oli itsekin huomattava, että näin terveellisen (mutta silti äärimmäisen maukkaan) aamupalan jälkeen ei kyllä tullut mitään väsähdystä tai ylitäyttä oloa - pelkästään sellainen, että on saanut paljon hyvää energiaa. Molempia reseptejä voin lämpimästi suositella - vaikkapa sitten aamupalaksi!


4 kommenttia:

  1. Oih - kuulostaa todella hyvältä! Nam!! :D

    VastaaPoista
  2. Hunaja ei ole vegaanista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh, no enpä olisi ikinä osannut sitä ajatella :D Ajattelin vaan, että kaikki raakaruoka on varppina vegaanista. Ehkä siis silloin hunaja pitäisi korvata vaikka jollain agave-siirapilla... Kiitos tarkasta huomiosta :)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan