Supersankari siskoni

21.11.2015

Long time no see!

Saatiin eilen viikonlopuksi kylään minun rakas sisko ja voi mikä supersankari rakkauden kohde tuo tyttönen Nopsulle on. Luulenpa, ettei poika olisi huomannut, mitään, jos oltaisiin J:n kanssa lähdetty samantien viikonlopuksi jonnekin reissuun.


Tähän päivän mahtui paljon kaverien näkemisiä. Aamupäivällä saatiin kylään ihastuttava Zubi's Cornerin Suvi perheensä kanssa. Oli mukava nähdä pitkästä aikaa monen vuoden jälkeen. Päiväunien jälkeen lähdettiin Johannan ja Nospun kanssa Katjan luokse, jossa lapset saivat leikkiä keskenään ja Katja suunnitteli Johannan kanssa hääkampausta. Kiharoita tehtiin rauta kuumana ja toivottavasti sisko sai muutaman hyvän vinkin kampauksen suunnitteluun.
Tämä pimeys on kyllä aikamoista tähän aikaan vuodesta. Kello on vasta kuusi, mutta tuntuu, että ilta on jo kestänyt ikuisuuden, koska kolmen aikaan on jo hämärää. On-nek-si Nobbe on viime päivinä nukkunut jopa kahdeksaan asti. On ollut ihana kahtena aamuna peräkkäin nukkua noin tosi pitkään. Ihan erilainen startti päivään!

Nyt taitaa kutsua minuakin junaradan rakennus. Sitten vaan odotellaan, että saadaan poika nukkumaan, niin voidaan lastata lautasille ihanaa Kolmen Kaverin jätskiä sekä eilen leivottuja korvapuusteja. Mmm!

Leppoisaa lauantai-iltaa, kaverit :)4 kommenttia:

 1. Anonyymi22/11/15

  Voi miten suloinen on tuo ensimmäinen kuva! Tulee hyvä mieli ihan vain sitä katsoessa :) mummi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä jää tänään jollekin iso ikävä.. Nämä kaksi on olleet kaksi päivää ihan paita ja peppu. Nopsu nauttii niin, kun joku jaksaa ja ehtii koko ajan leikkiä ja touhuta!

   Poista
 2. Siskojen kanssa vietettyä aika on ihan parasta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja ihana, että noi kaksi on niin läheisiä, vaikka näkevät kuitenkin suhteellisen harvoin - ehkä kerran kahdessa kuussa. Voisin taas aloittaa sen virren, että VIIIITSIIIIIIT kun asuttais lähempänä toisiamme! :)

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan