ONGELMAIHON PELASTAJAT

23.10.2016


Jotain tapahtui kasvojeni ja kaulani iholle viime keväänä. Melko tarkkaan vielä toukokuun alussa. Yhtäkkiä yleensä sileä iho alkoi puskea näppyä näpyn viereen. Kun tätä näppynaamailua jatkui kuukausitolkulla aloin itse olla vähän ihmeissäni, että mistä nyt on kyse ja mitä asialle voisi tehdä. 

Nyt vihdoin olen päässyt selvästi pahimman vaiheen yli tässä viimeisien viikkojen aikana. Aloinkin miettimään, mitä tein muutoksia tuohon aikaan tapahtui ja nämä kolme onnistuin paikallistamaan:


Ostin viime kerralla Tukholmasta Konjak-sienen kasvojen puhdistukseen. Luonnollista kasvikuitua olevan sienen väitetään tasapainottavan ihon ph:ta, puhdistavan huokosia ja rauhoittavan ärsyyntynyttä ihoa. Aloin itse käyttämään tätä aamuin illoin kasvojen puhdistuksen ja kosteutuksen välissä. Kostealla sienellä vaan hellästi hierotaan kasvojen ihoa. Se muuten tuntuu tosi ihanalta :) Lisää voi lukea vaikkapa täältä Ruohonjuuren sivuilta


Toinen kumarrus menee tälle Originsin "Out of Trouble" 10 minuutin naamiolle. Paketin teksti jo lupailee toimivan kuuloisten ainesosien myötä tekevän iholle ihmeitä ja tämä kyllä minulla toimi. Naamio tuntuu ihanalta ja kasvot sen jälkeen paljon puhtaammalta ja rauhoittuneemmilta. Hintaa naamiolla oli Arlandan kentällä 25 euroa. Se toki on paljon, mutta paljon se käynti kosmetologillakin olisi maksanut... 

Mietin tässä kirjoittaessa, oliko jotain muuta, mitä muuta muuttui niihin aikoihin, kun ihoni alkoi voida paremmin ja tajusin yhden jutun - jätin ruokavaliostani (jälleen) pois lihan! Voisi siis veikata, että sekin kantoi kortensa kekoon paremman ihon puolesta. 

Toivottavasti näistä vinkeistä on apua jollekin toisellekin, jonka kasvoihin teini-ikä on tehnyt yhtäkkisen paluun :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan