TUKHOLMAN SHOPPAILUSUOSIKIT

1.10.2016



Terveiset jälleen Tukholmasta! Olin siellä työreissulla, mutta aina jossain välissä ehtii pariksi tunniksi kaupungille :) Tässä teillekin jakoon shoppailusuosikkipaikkani Tukholmasta plus vähän ostosten esittelyä.


#1 SEPHORA
Biblioteksgatan

Sephora on alunperin ranskalainen ketju, joka myy kauneuden- ja ihonhoitotuotteita. Löysin viime kerralla sieltä ihanan tuotteen kulmakarvoille, joten sitä ostin nyt toisen kappaleen varastoon. Tai okei, kaksi :) Lisäksi mukaan lähti ripsiväri sekä kasvonaamioita lahjaksi äitille ja siskolle. Mielenkiinnolla tutkin Anastacian sekä Kat von D:n meikkejä.



#2 & OTHER STORIES
Biblioteksgatan

& Other Stories on H&M Groupin omistama ketju, joka myy astetta tyylikkäämpiä (makuasia tietysti) ja hippusen laadukkaampia vaatteita, kuin se tuttu henkkamaukka. Hintakin tietysti sen mukaisesti on korkeampi. Parhaat ostokset tuolta tein alkukesästä alennusmyynneistä. Tällä kertaa en raaskinutkaan mitään ostaa.



#3 MUJI
Åhlens, 2. krs.

Muji on japanilainen (tähän tuhat sydäntä) ketju, joka myy vähän "kaikkea mahdollista". Kotijuttuja ja toimistotarvikkeita. Vähän vaatteita myös. Näissä on ihana minimalistinen tyyli ja hinta ei ole liian korkea. Mujilla on ihan parhaat kynät! Täältä en tällä kertaa ostanut myöskään mitään.


#4 HOLLISTER
Galleriet -ostoskeskus

Itse ra-kas-tin parikymppisenä surffimerkkiä Roxy, joten tämä Hollister tuo mulle hyviä viboja niistä ajatuksista. Vaatteet ovat kokemukseni mukaan aika hyvää laatua ja varsinkin jos alennuksesta tuotteita bongaa, ei hintakaan ole mahdoton.

Hollisterilla oli perjantaina aivan järjetön ryysis! Siellä oli joku mid season ale ja tunku sen mukainen. Löysin kivat collegehousut, mutta kärsivällisyys ja järki loppui ikuisuuden kestävässä sovituskoppijonossa (ja kun sama jonotus olisi ollut edessä vielä kassalle..), niin ostamatta jäi. Samoin kuin kuvaamatta, huomaan...


#5 URBAN OUTFITTERS

Urban Outfitters on amerikkalainen vaateketju, joka myy itseasiassa myös paljon muuta; kirjoja, sisustustarvikkeita ja vaikka kynttilöitä ja huulirasvaa.

Täältä löysin ihan oikean ja kohtuullisen hintaisen version viiden vuoden päiväkirjalle! Olen tällaista jo pitänyt kesän alusta asti, mutta semmoiseen tavalliseen muistikirjaan ja eihän se oikein yhtä hyvin toimi. Plus kirja loppuu ihan liian pian. Lisäksi nappasin mukaan alennuksessa olleen meikinpuhdistussienen ja yhden yllärijutun :)


Toivottavasti tästä oli iloa ja vinkkejä Tukholmaan reissaaville! Mitkä on omat suosikkisi Tukholmassa? Saa myös mainita muuta kuin shoppailua :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan