SYYSHAAVEITA

12.10.2016Syksy on jo vahvasti täällä ja keräsin yhtenä sairaspäivänä tällaisen kollaasin syysjutuista, jotka ovat omalla toivelistalla. Kaikkea varmasti en aio hankkia, mutta saahan sitä haaveilla :)

1. Silmälasit
Ostin noin vuosi sitten uudet silmälasit ja arvatkaa nyt sitten mitä - en tykkää niistä. Joo, en vaan tykkää! No kun sitten törmäsin Specsaversilla alennukseen, jossa sai -50% koko loppusummasta, niin olihan minun ostettava uudet. Nyt vaan odotan, että saisin pian jo tekstiviestin lasien saapumisesta. Lasit eivät ole nuo kuvassa olevat - en niistä löytänyt kuvaa.

2. Tasapohjaiset nilkkurit
Minulla on (köh) aika monet tolppa/kiilakorkoiset nilkkurit. Sen sijaan ei yksiäkään tasapohjaisia. Tämä luo ongelman niihin päiviin, kun pitäisi olla siistit kengät sekä pystyä kävelemään tai olemaan seisaallaan paljon. Mutta mikä tällaiselle kengälle malliksi..? Nämä Vagabondit ovat bloggaajaystäväni Suvin löytö ja palttiarallaa täydellisen näköiset!

3. Farkkulegginssit
Okei, mukavuuden huipentuma, mutta kun tulee taas kausi, että voi pitää pitkiä neulepaitoja ja neuletakkeja, niin eikö ole ihan ok pukea siihen pariksi farkkulegginssit? Niiden päälle voi (jep, tiedän, pahenee vaan) kovalla pakkasella pukea työmatkalle myös toppahousut. Kyllä, palelen herkästi enkä siedä kylmää.

4. Jalkarasva
Tai, make it any kind of rasva. Syksyn huomaa saapuneen viimeistään siitä, kun käsiä saa jatkuvaan olla rasvaamassa. Jaloille aivan parasta on tämä Body Shopin voide. Tätä tassuihin, villasukat päälle ja lämpimän peiton alle nukkumaan - ai että!

5. Värillinen neule
Kaipaisin kaappiini kovasti pirteän väristä talvineuletta. Tämänkin löytämisessä on haasteita! Pitäisi olla kiva malli, kiva väri, sopiva hinta eikä laatu ihan kuraa. Pituutta voisi ideaalisti olla sen verran, että menisi myös niiden farkkuleggareiden kanssa :)

6. Pitkä neuletakki
Hei tämän minä kuulkaa ehdin listalta jo tuossa menneenä viikonloppuna ostamaan! H&M tarjosi kukkarolle sopivan version ja se on niiiiiin mukava päällä. Ainut ongelma on ulkona neuletakkia lyhyempi villakangastakki. Jaiks. No, ei voi mitään! Elämä on joskus rankkaa.

Millaisia syystoiveita muilla toivelistalla? Tai hankintoja muuten kylmenevään kauteen itselle tai lapselle? 


Silmälasit täältä
Neuletakki täältä
Nilkkurit täältä
Bodyshop täältä
Farkkuleggarit täältä
Neulepaidat täältä ja täältä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan