"Viimeisin..." - blogihaaste

28.11.2018


Viimeisin viesti


Olen aika kova viestittelemään. Tänään olen viesteillyt äitin ja siskon kanssa meidän ryhmässä, naapuruston ryhmässä, Nopsun kummitädin kanssa, siskoni kanssa ja kahden hyvän ystäväni kanssa. Niin ja mieheni kanssa. 

Viimeisin viestini meni lähellä (vielä toistaiseksi) asuvalle ystävälleni ja kuului näin: 
"Mä ajattelin huomenna vaan lämmitellä pinaattikeittoa - otanko sitä pari pakettia extraa ja tuutte tähän syömään?"

Viimeisin ruoka


Olen viime aikoina koettanut vähentää sokerin syöntiä, mutta en pidä pipoa kireällä asian suhteen ja söin äsken kaksi valtavan suurta annosta jätskiä, kun sain pari tuntia aikaa olla ihan vaan rennosti kotona. Toki tekemistä olisi vaikka kuinka, mutta koska kroppa ja mieli käy niin ylikierroksilla, koetan pakottaa itseäni rentoutumaan. Katsoin Areenasta psykoosidokumenttia, virkkasin ja söin vadelma-lakritsi -jätskiä suklaarouheella. 



Viimeisin hermostuminen


Aamulla lähdin "nopeasti" Lukan kanssa hakemaan neuvolasta influenssarokotuksen tehostuksen ennen kuin J lähtisi töihin. Nopsua en vielä uskaltanut ottaa mukaan, kun toinen toipilas. Aiemmat rokotukset on aina käyty hakemassa myöhemmin päivällä, niin en tajunnut, että aamulla kahdeksalta siellä on koko kylä hakemassa niitä rokotteita! Otti päähän ihan sikana, kun tajusin, miten kauan hommassa menee ja vielä enemmän se, että meidän jälkeen sitten tuli enää yksi perhe. Eli tultiin pahimpaan mahdolliseen aikaan. 

Viimeisin itku


Siis ihan naurettavaa ja samalla tajusin, miten kireällä pinna on. Tuon aamuisen episodin jälkeen minulta pääsi ulkona autolle kävellessä kiukkuitku. Tiedättekö, se sama itku, joka meinaa puskea ulos aina silloin, kuin KIUKUTTAA, eikä itketä. Oikein ärsyttävää ja naisille kovin tyypillistä - olen ymmärtänyt. Mutta tajusin tosiaan, että nyt on pakko mamman jotenkin ottaa elämä rennommin - ei tällainen asia nyt kiukun ja itkun arvoinen ollut... 

Viimeisin nauru


Tulee mieleen eilinen ilta, kun katsoin hetken aikaa telkkarista tullutta Fifty Shades of Greytä. Siinä oli juuri joku kuuma kohtaus meneillään ja ajauduin itsekin haaveilemaan romantiikasta - kun puhelin piippasi ja eräs vatsataudissa oleva ystävä päivitti vointiaan, että "Ihan ok, pieraista ei kyllä uskalla!" Nauroin ääneen, koska oli niin hyvä palautus maanpinnalle. Jep, voi välillä haaveilla, mut todellisuus on lähempänä norovirusta, kuin seksiseikkailuja :D 


Viimeisin ostos


No viimeksi taisin ostaa sunnuntaina lähikaupasta limejä ja banaania. Sitä ennen päivällä isompi ostos oli kenkäkaappi meidän eteiseen Ikeasta.


Viimeisin muutos sisustuksessa


Mitään suurta meillä ei ole muuttunut, mutta paljon pieniä juttuja. Kylppäriremontista te luittekin, olohuoneessa vaihdoin vähän järjestystä ja ostin uuden maton. Eilen möin yhden ylisuuren viherkasvin pois ja sain valmiiksi virkaamani kukkaruukun. Tai niinku kukkaruukun lämmittimen. Ja Ikeasta tosiaan haettiin eteiseen kenkäkaappi - hallelujah, säilytystilaa eteiseen, joka meillä on juuri se pullonkaula tavaramäärän kanssa. 


Viimeisin lukemani blogiteksti


Viimeksi luin yöllä unettomana Roosa Blomin blogitekstejä ekologisista valinnoista ja sain sieltä paljon ideoita ja inspiraatiota. 


Viimeisin suunnitelmani


Juuri äsken tein listaa joululahjoista, että mitä hankin kenellekin. Ja että mitä otetaan mukaan Joensuuhun, mitkä täytyy toimittaa perille ennen joulua ja mitkä sitten jää tänne kotiin meidän perheen omaa pientä joulua varten. 


Kiitos kivasta haasteesta ihana expat-Suvi Visu Sillvan. Heitän haasteen eteenpäin kahdelle energiselle ja kauniille naiselle: Petra Arkeen Kätketty Aarre sekä Josefiina FitFunFamily 💖


3 kommenttia:

  1. Repesin tolle Fifty Shades jutulle😂 Ja niin tiedän ton kiukku-itkun. Varsinkin töissä tulee välillä näitä ja joutuu oikein puremaan hammasta ettei se kyynel vierähtäisi 😂😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis etenkin töissä niin ärsyttävää! Ja kiitti 😁🙃

      Poista
  2. Olipas hauska lukea tätä! Toi fifty shades oli paras ja hajosin myös :D jotenkin niin surkuhupaisaa �� vois itekin toteuttaa tämän.

    VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan