Kaksi päivää Oslossa

19.4.2015

Tämän viikon loppupuoli meni tosiaan työmatkalla Norjassa. Lähdimme aamuvarhain kolmen kolleegani kanssa Osloon meidän Nordic tapaamiseen, jossa lisäksi oli mukana Kroatia ja Korea. Melkein pohjoismaita nekin :) Oli aivan mielettömän mahtavat kaksi päivää! Niin paljon tärkeää asiaa, inspiraatiota, ihmisiin tutustumista... Ja tietysti itse iloitsin, kun pääsin juttelemaan ihka-aidon korealaisen kanssa. Tuo k-pop kun on aika lähellä meikäläisen sydäntä. Jonkin verran sainkin poikaa hämmästymään, kun luettelin pitkän litanian mun suosikki-k-pop-bändejä :D


Norjan hintatason (ihan uskomattoman kallista kaikki!!) huomioon ottaen majoituimme hotelli/hostelli -tyyppisessä majapaikassa, joka oikeasti oli ihan tosi kiva. Hyvä sijainti, siisti huone, rauhallista, ystävällinen palvelu... kaupanpäällisiksi kunnon reppureissufiilis, kun nukuttiin kerrossängyissä :) Paras yllätys oli aamupala, joka oli rutkasti parempi, kuin monessa hotellissa tai vaikkapa laivalla olen törmännyt! Hurjasti kaikkea tuoretta, leipää varmaan kymmentä sorttia, itse tehtyä näkkäriä sekä mikä parasta - kolmea erilaista suklaalevitettä leivälle! :O


Olso vaikutti pikavilkaisulta kaupunkina tosi kauniilta. Kaikkialla oli siistiä, vanhat rakennukset kauniita ja uudet moderneja. Puuttui täysin se laatikkorakennustyyli, mitä Suomessa on ihan riittämiin. Ruuat, mitä syötiin noiden päivien aikana, oli hurjan hyviä. Tuokin linssikeitto vei kielen mennessään. Myös kylläkin toi kyyneleet silmiin, koska oli aika tulista :)


Lento takaisin (ja arvatenkin myös siis sinnepäin) kesti vain 1h20min, joten mukavasti kahdeksan aikaan päästiin jo kotiin. Pojat olivat minua lentokentällä vastassa ja voi miten ihana olikaan nähdä tuo pieni mussukka! Ihmeellistä, miten kahdessa päivässä pojalle oli jo tullut kolme uutta sanaa; käpy, porkkana (porkka) sekä kaatuu (kaapuu).


Takk Oslo!


2 kommenttia:

 1. Anonyymi19/4/15

  Voin kuvitella, että on ollut mukavaa vaihtelua äiti-työ-arkeen päästä tuollaiselle työmatkalle kansainväliseen porukkaan. Hienoa on myös se että pojat pärjää niin loistavasti kahdestaan. Pian nähdään täällä mummilassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poikien pärjäämisestä ei kyllä koskaan ole tarvinnut huolehtia. Korkeintaan ruokavalion perään pitää katsella, jos jäävät pidemmäksi aikaa (tarkoitan, että nakit ja ranskalaiset ei voi olla koko viikon menu :) Pian nähdään!! Ja voidaan vaikka salaa syödä joku päivä nakkeja ja ranskalaisia ;)

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan