Pikku aurinko

11.4.2015

On kerrassaan mieletöntä seurata vierestä, miten innoissaan lapsi voi olla siitä, kun pääsee ulos. Lähdettiin pyöräretkellä läheiselle maatilalle ja Nopsu tykkäsi niin paljon! Aurinkoa, hiekkalaatikkoa, lehmiä aitauksessaan, kissan takaa-ajoa, lämmin sää, ohuet haalarit ja hanskat (joissa pystyy tekemäänkin jotain), isi ja äiti mukana. Toinen ei tiennyt minne päin olisi mennyt, kun oli vaan niin kivaa.
Ulkotouhujen välissä käytiin ihanassa mökkikahvilassa ottamassa kahvit, munkki ja pienelle pillimehua. Aika monta kertaa Nopsu pyysi lisää "leipää", kun tällä kertaa se tarkoitti murusia munkista :) Suurin ihmetys oli kuitenkin eteisen pöydällä korissa auringonpaisteessa tuhiseva kissa. Sille piti käydä maukumassa ja silittelemässä turkkia. 


Eilisen neuvolasta ei oikeastaan mitään ihmeempiä kuulumisia. Kaikki oli perushyvin. Pituutta on nyt 1,5 vuotiaana 81 senttiä ja painoa 11,1kg. Kaikki taidot on hyvin ikään nähden hanskassa ja sanojakin tulee ilmeisesti hyvä määrä. Ainut asia, mihin vielä palataan, on Nopsun askellus. Fysioterapeutti tarkistaa vielä, että jalan kaikki rakenteet on kunnossa, koska poika niin usein kävelee varpaillaan. (köh, puolivarpaillaan, korjaa entinen balettitanssija ;)

Voi ihania kyllä nämä koko perheen vapaapäivät! Ja tuleva kesä! Tässä alkaa päästä jyvälle siitä, miten kivaa on päästä vähemmällä pukemisella ulos ja mikä ilo pienellä on touhuta siellä kaikkea jännittävää :)

6 kommenttia:

 1. Oih, teillä on ihana kesä edessä! Meidän T täytti 1 vuotta toukokuussa ja se kesä oli kyllä elämyksellinen kun pääsi ekaa kertaa rannalle, puistoihin (kunnolla ilman hanskoja!), puskapissalle ja vaikka mitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, "puskapissa" :D Joo, on kyllä ihan eri poika ja ihan eri maailma, kuin vielä viime kesänä. Silloin kun liikkumismuoto oli konttaaminen ja muutenkin kaikkia vaikeuksia. Myös tuo hanskojen pian pois ottaminen tuottaa varmasti suunnatonta iloa :)

   Poista
 2. Anonyymi11/4/15

  Voi miten suloisia kuvia koko perheestä ja nuo Nooan innostuneet ilmeet - elämä on parhaimmillaan :) Tulee ihan keväinen mieli tänne mummillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parin viikon päästä tuodaan keväistä mieltä sinne ihan lentopakettina :)

   Poista
 3. Ihana päivä teillä ollu! <3 Kyllä oli niin super hyvä fiilis kyllä, kun aurinko paistoi itelläkin. Mäkin lenkkeilen tuolla suunnalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko vaikuttaa NIIN paljon fiilikseen! Eilinen meni ihan siivillä, kun oltiin kaikki kotona ja terveinä - ja aurinko paistoi :)

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan