Hyvä kun samaksi pojaksi tunnistaa

29.11.2015

Reilu vuosi sitten tein (edelliseen blogiin) kuvakollaasin Nopsun ensimmäisistä 12 kuukaudesta. Näissä kuvissa näkyy hyvin muutos vauvasta pieneksi taaperoksi. Ensimmäiset seitsemän kuukautta hän tosin näytti ilmeeltään ainoastaan järkyttyneeltä tähän maailmaan saapumisesta.


Silloin jo lupailin samanlaista kollaasia toisesta elinvuodesta ja - mikä pettymys. Siis eihän toi nappula ole muuttunut ulkoisesti lainkaan vuoden aikana :D Ihan sama nassu. Todella söpö sellainen, mutta ihan sama.


Taitoja toki toinen ikävuosi on tuonut ihan järkyttävän määrän tullessaan. Miettikää, että vuodentakainen Nopsu otti vasta haparoivia ensimmäisiä askeleita, söi tuttia, joi maidon tuttipullosta. Taisi nukahtaakin vielä siihen maitopullolle. Oli päivästä toiseen kotona äidin kanssa ja sanavaraston pystyi laskemaan yhden käden sormilla.

Aika uskomaton muutos tähän tyyppiin, joka juoksee, hyppii ja temppuilee, syö samaa ruokaa (ja joskus jopa tulisempaa, kuin mihin äiti pystyy) kuin mekin, juo tavallista maitoa lasista ja juttua tulee kuin pienestä kylästä. Laulujakin poika osaa ulkoa jo varmasti yli kymmenen kappaletta. Heh, kappaletta.

Mutta nuo kasvot.. noilla varmaan mennään seuraavat kymmenen vuotta ainakin :)


6 kommenttia:

 1. Ja kyllä kelpaakin noin söpöllä naamalla mennä vaikka sitten seuraavat kymmenen vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Mussukkapussukka <3 Siis Nopsu. Mutta sinäkin. Mun molemmat "pienet! <3

   Poista
 2. Nimetön1/12/15

  Nooalla on joskus niin veikeä pieni hymy, josta näkee, että jokin hauska ajatus on tullut mieleen. Ja söpö pakkaus ihan kokonaan :) sellainen mummin hurmuripoika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos äitiinsä yhtään on tullut (miltä vahvasti tämän suhteen vaikuttaa), niin miettii sillä hetkellä suklaata tai pullaa :) Uusin juttu nykyisin onkin pyytää AINA ruuaksi "pullaa, keksiä ja pillimehua" :) Koetapa siinä sitten syöttää hernekeittoa ja juustoleipää..

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan